Cròniques del cap de setmana 15-16 de Octubre

¿No has pogut veure els partits d’aquest cap de setmana? Reviu els partits amb les cròniques fetes per el staff tècnic i jugadors

Akaimoto primer equip masculí 32 – 23 SD Espanyol

Gran victòria del primer equip davant de l’Espanyol al pau Gasol.

Primer contra segon és veien les cares el passat dissabte.
La Coope, invicta, venia de cedir el primer punt a Esplugues, mentre que els blanc-i-blaus es presentaven amb 6 de 6 a les darreres tres jornades.

I el partit no va decebre. Els barcelonins duien la iniciativa en els primers compassos, amb una defensa molt oberta, i tot i les alternances en el marcador, marxaven al descans amb 11 a 13.

L’inici de la represa va ser clau. Els santboians es van endollar en defensa i van fluir en atac, presentant un parcial de 6 a 1 que permetia prendre la iniciativa.

L’Espanyol va moure la banqueta i va provar diferents sistemes defensius, però l’actuació de la coope va ser coral, i el parcial, rotund: 21 a 10.

32 a 23 final i dos punts davant d’un rival directe que ens permeten mantenir el lideratge de lliga i obrir escletxa amb el quart classificat.

Diumenge vinent a les 18.15, tocarà defensar de nou el lideratge, ara a la difícil pista del Calella.

Albert Ruart, entrenador del primer equip masculí

Handbol Esplugues 27 – 28 ABC Grup Segon Equip Masculí

En la cuarta jornada visitábamos la siempre difícil pista de Esplugues, donde no habíamos conseguidos sumar en las últimas visitas.

Los primeros minutos mostraron que el rival estaba por encima nuestro, tenían una marcha más en el juego. Todo y eso nuestros chicos no perdían la cara al partido, el juego era el adecuado y la actitud la indicada. El equipo local dominaba el marcador, con ventajas cortas. Supimos superar un mal momento a causa de varias exclusiones consecutivas, reduciendo la distancia de 3 a 1 solo gol al descanso.

Una vez más la salida en la segunda parte era clave y el equipo respondió a las mil maravillas, con buenas defensas y paradas el equipo fue cogiendo confianza. El ataque entró en buena dinámica entendiendo lo que se le pedía. Poco a poco fuimos dando la vuelta al marcador. A falta de 7 minutos nos pusimos por encima, ventaja que no dejaríamos escapar para conseguir una victoria muy trabajada.

Gran partido, dos equipos con ganas de jugar.

Samuel Rodriguez, entrenador del segon equip masculí

Handbol Igualada 36 – 34 Juvenil Masculí

Este partido ya lo he visto!!

Partido igualadisimo. Empezamos bien, enchufados y con el marcador a favor. Pero poco a poco Igualada nos comía terreno, hasta ponerse por encima en el marcador. 2 arriba, hasta ponerse 4 arriba. Hasta llegar al descanso 19-17
Como siempre, la charla del descanso en un rincón de la pista. Recomponer al equipo y vuelta a empezar!

Segunda parte mejor, estábamos!! 20-20, pasaban los minutos 28-28, ahora tu, ahora yo. Momentos de tensión, mucha tensión como siempre nos pasa en estos partidos. Y finalmente los detalles nos han llevado a 2 minutos del final con 1 gol abajo, y otra vez un partido que se nos va por un suspiro. Resultado final 36-34.

Gran partido en una liga muy difícil como sabíamos.

Jordi Arenas, delegat del Juvenil Masculí

Juvenil Femení 24 – 28 Handbol Gavà

Derrota ajustada del juvenil femení davant d’un dels equips més forts de lliga.

El juvenil femení tornava al pau despres de dos partits seguits lluny de casa i de sumar un punt al palau de Granollers.

El rival era el.segon classificat, un Gavà amb una de les millors plantilles de la categoria i aspirant al top8.

Els primers parcials eren bastant ajustats.
La defensa vermella tancava bé la primera línia blaugrana, i en atac el joc fluïa.

Un parcial visitant a manca de pocs minuts del descans deixava un preocupant 9 a 14, però un darrer esforç local retallava fins el 12 a 14 al final dels primers 30′.

Els primers minuts de la represa van ser els millors del nostre equip en el que portem de lliga.
Fortes al darrere i valentes en atac, la Coope va remuntar fins al 19 a 17.

Però la major experiència a la categoria del Gavà les va permetre tornar a canviar el signe del partit. El cansament i algunes exclusions a les acaballes es van traduir en el 24 a 28 final.

La setmana vinent toca viatge! Visitarem Ascó!

Albert Ruart, entrenador del juvenil femení

Cadet Femení 20 – 25 Handbol Sanes

Les cadetes femenines han gaudit d’un partit molt important per l’equip.

Han jugat una primera part molt renyida i on les nostres jugadores anaven amb el marcador pel davant, fins l’últim moment que van acabar la primera part 10-10. Destacar el gran treball que han fet en defensa.

Durant la segona part han fet un gran esforç en atac, hi ha hagut grans intens de tirs a porta, però han baixat la intensitat de joc i això ha acabat amb un final de partit de 20-25.

Felicitats pel joc que hem gaudit!! I sobretot…les grans parades de les nostres porteres!!

Albert Ruart, entrenador del Cadet Femení

Infantil Masculí A 36 – 18 Handbol Barberà

Este domingo nos enfrentamos contra un rival muy conocido, Barberà, un equipo que la temporada pasada nos causó algún que otro dolor de cabeza tanto por ser los causantes de nuestra eliminación de la copa catalana como por su gran calidad de juego. De modo que los chicos aprovecharon todo ese rencor para arrasar en la pista.

Empieza el partido y tras unas cuantas acciones donde nuestro lanzamiento no era muy acertado conseguimos anotar una buena racha de goles, pero el rival no se quedaría atrás ya que siguió luchando y recortando distancias con su buen movimiento de balón.
Llegando casi al descanso, empieza una situación de caos y pérdida de balones, obligando a un tiempo muerto para centrarse y volver a jugar con cabeza. Siendo así cómo alcanzamos la media parte con el marcador a nuestro favor.

Continuamos la segunda parte arrancando con mucha energía en pista y separándonos del rival gracias a las buenas acciones de la primera línea. Esta actitud se mantiene a lo largo de la segunda parte exceptuando algunas acciones puntuales de exclusiones o ataques muy precipitados provocando que lleguemos al final del partido con un resultado de 36-18 en el luminoso.

Victoria merecida tras la gran actitud tanto de los jugadores como de nuestro portero.

Mario Arriaza, entrenador del infantil masculí A

Handbol Tarragona 30 – 21 Infantil Masculí B

Buenos días desde Tarragona!!
Un día muy soleado se a despertado para disputar este partido entre Tarragona y la cope!!
Los aficionados les han puesto como mote a los nuestros como los ROJOS!!
Un desplazamiento largo pero con muchas ganas de competir..
El mister hace un buen calentamiento y una charla de motivación ya que los nuestros al ver a equipo contrario se intimidaron un poco.. eran grandotes

Sus palabras fueron claves
Chicos hemos venido a disfrutar y a poner práctica lo que entrenamos durante la semana!

Empieza el partido!! Los Rojos muy bien situados sé enfrentaron con muchas ganas!
El resultado era lo de menos pero la gran combinación de todo el equipo hacía que el Tarragona no pudiera dormirse
En la segunda parte el equipo no bajo los brazos el público y los compañeros de banquillo animaron hasta quedarse afónicos!
El Tarragona nos ganó por físico pero no por táctica y ganas!
Final 30-21.
Pero esta vez nos dio igual el resultado! Todos hemos salido muy contentos
FELICIDADES!

Sergio, delegat del Infantil Masculí B

OAR Gràcia 38 – 11 Infantil Femení A

Partit gairebé calcat al de la setmana passada on hem tornat a ser dominades per la por escènica.

Cal un partit on veiem la possibilitat de competir- lo. D’aquests en vindran.

Tot i això, una notable millora en accions d’atac!

Seguim treballant!

Jaume Ventura, entrenador del Infantil Femení A

Handbol Sant Llorenç 23 – 12 Infantil Femení B

Seguim treballant!! El partit de l’infantil femeni B va començar amb algunes dificultats a la primera part pel que fa a la defensa i algunes imprecisions en atac.

Al segon temps, es van aplicar la majoria de correccions fetes i el joc va millorar considerablement.

Finalment va acabar amb un resultat de 23-12 en contra. Seguirem treballant!

Marta Fernández, entrenador del Infantil Femení B

Handbol Igualada 9 – 7 Aleví Negre

Derrota amb regust d’empat

Aquest matí els jugadors de l’Aleví Negre encetaven la lliga davant del Club Handbol Igualada A plens de nervis i il·lusió, essent en línies generals un partit molt disputat i igualat.

El primer quart l’equip rival feia una defensa molt alta aprofitant-la per llençar contraatacs molt efectius, però l’aleví negre no es quedava endarrere fent valer el seu joc combinatiu per trenar jugades i apropar-se amb molt perill a la porteria contrària, però la falta d’encert en els metres finals no han permès guanyar el quart.

Després de la xerrada tècnica els nostres jugadors han començat a trencar la línia defensiva alta tant amb jugades individuals com amb combinacions podent fer atacs ràpids i resolutius, arribant al final del quart amb un avantatge d’un gol, i un cop transcorregut el temps de joc en l’última jugada l’equip rival ha empatat.

Al tercer quart l’ansietat per la victòria així com certa precipitació han calat en els nostres jugadors, que junt amb la bona defensa de l’equip rival no han permès desenvolupar el joc que anaven fent en els anteriors quarts, per la qual cosa hem perdut el tercer quart.

Finalment, en l’últim quart els jugadors s’han pogut treure l’espina del segon, tornant al joc dels primers quarts amb una defensa molt ferma i aconseguit guanyar la manega.

Està clar que l’equip ha millorat molt aquest any i que la línia de joc sense cap mena de dubtes és ascendent, ens esperen molts bons matins d’handbol.