Fer-se soci

La quota per a fer-se soci és de 10€ per temporada esportiva, de setembre a agost. Cada nova temporada esportiva el Club farà la renovació automàtica descomptant la quota en el compte bancari indicat al inscriure’s. Per comunicar la baixa d’associat/da s’ha d’informar al Club a través d’un correu electrònic a: socis@hcsbhandbol.com

DADES PERSONALSTEMPORADA

A partir de quina temporada vols fer-te soci?

Per tal de gaudir dels descomptes de la temporada actual (2018-2019), has de marcar l'opció "2018-2019". Si esculls aquesta opció, la condició de soci finalitzarà l'Agost de la present temporada esportiva i es renovarà automàticament al Setembre, amb el seu cost de 10€.

DADES BANCARIES

Autoritzo al Handbol Cooperativa Sant Boi a que giri en el número de compte bancari indicat, el rebut corresponent a la quota anual de Soci. En el supòsit de ser retornat un rebut, accepto assumir les costes bancàries de la devolució.

Accepto la política de privacitat.
El responsable del tractament de les dades és el Club d’Handbol Cooperativa Sant Boi amb la finalitat de gestionar les tasques bàsiques d’administració. No seran cedides, ni venudes, ni llogades o posades a disposició de cap altre forma a cap tercer. Qualsevol usuari registrat té drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i oblit contactant amb la junta directiva, en particular amb el secretari vigent.