Cròniques del cap de setmana 12-13 de Març

¿No has pogut veure els partits d’aquest cap de setmana? Reviu els partits amb les cròniques fetes per el staff tècnic i jugadors.

Volvo Ronda 15 Primer Equip Masculí 30 – 25 UEH Calella A

El equipo afrontaba un partido por el que pasaban todas las opciones de seguir en la pelea por los puestos altos de la clasificación.

El inicio de partido fue igualado, con un rival que quería dormir el ritmo desde el primer momento para contrarrestar las contras locales. La igualdad fue la tónica del primera tiempo que terminó con un 12:11.

La salida al descanso sería clave en el desenlace del partido. El equipo se volcó en tareas defensivas que fueron aprovechadas a la contra para abrir una brecha de 3-4 goles. Una breve reacción del rival recortó la ventaja a 1 gol que provocó la reacción de nuestros jugadores para volver a meter intensidad y cerrar el partido en un 30:25.

Samuel Rodríguez, segon entrenador del Primer Equip Masculí

CH Palautordera 30 – 26 Volvo Ronda 15 Primer Equip Femení

No disposem de crònica d’aquest partit.

Sènior Masculí B 33 – 22 Handbol Sant Cugat C

El Pau Gasol acollia en un plujós dissabte de març el primer partit de la fase de permanència del Sènior Masculí B. Davant tenien l’Handbol Sant Cugat, que venien disposats a inundar de gols el seu marcador i sortir amb els dos punts sota el paraigua.

El partit va començar igualat, amb alternances al marcador, no hi havia un equip superior. Però el temps mort del Sant Boi va ser un punt d’inflexió pels del Baix Llobregat, que van ser capaços d’agafar un petit avantatge al marcador. Els àrbitres assenyalaven el camí al túnel de vestidors i el marcador reflectia un 15 a 12.

La segona part va ser clarament favorable pel Sant Boi. Una defensa intensa i un gran encert a la porteria van fer que ploguessin contraatacs a la porteria vallesana. Al final dels 60 minuts al lluminós radiava un 33 a 22.

Josep Cabedo, jugador del Segon Equip Masculí
El Segon Equip Masculí celebrant la victoria amb l’afició.

Handbol Sant Quirze B 35 – 21 Segon Femení B

Derrota per al Senior Femení B aquest cap de setmana contra Sant Quirze, amb un resultat de 35-21.

El primers minuts del partit van ser decisius i ens vam posicionar amb un 4-4 fins a la meitat de la primer part. A partir d’aquí el grup atacant va aprofitar que  la nostra defensa estava una mica fluixa i va condicionar el nostre joc, en ocasions massa precipitat buscant nivellar el marcador. Sumant els successius llançaments que ens va para la portera de l’ equip atacant.

Quan vam arribar al descans el marcador estava 10-17. Durant tota la segona meitat del partit ens vam mantenir 10 punts abaix.

Tot i que vam tenir una major contundència defensiva i vam estar molt més actives a l’atac. Les sensacions una vegada finalitzat el partir no son dolentes, l’actitud de totes les jugadores ens va permetre lluitar y mantenir el marcador 10 abaix.

Clara Ramírez, jugadora del Segon Equip Femení

Handbol Sant Quirze 20 – 30 Juvenil Masculí

Primer partido de la segunda vuelta de la fase A-2 de Lliga Catalana. Partido que a priori parecía sencillo según el resultado de la ida para los chicos, pero que iba a costar mucho debido a la hora y el día.

Y así fue, los chicos salieron bastante dormidos al partido, sin contundencia y muy contemplativos. Con parciales de 2-3 goles por equipo, no conseguíamos despegarnos del marcador llegando a un ajustadisimo 13-13 al descanso.

Segunda parte totalmente diferente de los chicos de Cazalla, que salieron mucho más enchufados, y consiguieron una ventaja de 6 goles a los pocos minutos, a base de defender y correr. Ventaja qué supieron controlar y agrandar hasta el resultado final 20-30.

Primeros dos puntos de la segunda vuelta, a seguir trabajando para qué sean muchos más!

Infantil Femení A 20 – 16 Handbol Esplugues

Nos visitaba el líder del grupo con un equipo bastante competitivo.

Nuestras infantiles han salido con un inicio de partido fulminante con una defensa contundente y ataques acertados. 12 a 5 en el parcial de la primera parte. En la reanudación nos hemos desconectado un poco, cediendo acciones defensivas que no terminábamos de saber detener.

Por suerte, hemos contado con una gran Paula en la portería en la primera parte y a nuestra Lucía, recuperándose de la lesión que la ha tenido dos meses fuera.

En el tramo final, hemos recuperado el acierto en ataque y recuperado la contundencia defensiva.

Muy buena actitud de todas las chicas que han sumado dos puntos importantes para recuperar sensaciones.