El Cadet Femení jugarà el TOP-8 de Catalunya

El Cadet Femení ha finalitzat la primera fase en 3r lloc, només per darrere de BM Granollers i HC Argentona.

El Top-8 consta d’un grup on s’enfronten els 4 primers classificats dels cada grup de la primera fase. S’arrastren els punts aconseguits enfront els 4 equips del nostre grup (B), així que començarem en 6é lloc amb 4 punts. Els 4 primers classificats d’aquesta fase es classificaran per a disputar el TOP-4, i ara mateix estem a només 4 punts de la cuarta plaça, lloc que ara mateix té el AEH Les Franqueses, el nostre proper rival aquest cap de setmana.

El nostre equip jugarà contra: Handbol Sant Vicenç, AEH Les Franqueses, Handbol Terrasa V. i CH Palautordera.

El primer partit serà a domicili del AEH Les Franqueses, el dissabtiume. a les 12:30. Un bon duel contra el quart classificat i que seria important guanyar-lo, per apropar-no a ells en la desitjada classificació per al TOP-4.

Molta sort i a per totes!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.