Cròniques del cap de setmana 29 de Febrer i 1 de Març

¿No has pogut veure els partits d’aquest cap de setmana? Reviu els partits amb les cròniques fetes per el staff tècnic i jugadors.

CE Molins de Rei 29 – 29 Volvo Ronda 15 Primer Equip Masculí

Partido muy disputado desde el primer al último minuto.
En la primera parte las ventajas fueron nuestras siempre cortas pero siempre por encima en el marcador, los ataques se imponían a las defensas y así llegábamos a la media parte con una renta mínima de 1 gol. 13 a 14.

En la segunda fue totalmente al contrario, enseguida los locales dieron la vuelta y se pusieron por encima con ventajas cortas durante toda la parte, solo al final y a base de mucho trabajo conseguimos empatar e incluso tuvimos 5 seg para intentar ganar pero falto algun seg mas porque llegamos a lanzar y el balón entró aunque fuera de tiempo. Final 29 a 29.

Próximo partido en casa vs Bordils.

Borja Rodríguez, jugador del Primer Equip Masculí

H. Llavaneres At. 22 – 24 Segon Equip Masculí

Nos tocaba una salida trampa, según clasificación el partido sería fácil, pero el rival no regala nada.

Desde el principio el equipo vio que los locales salían a por todas y no estaban de paseo. Durante toda la primera parte el rival fue superior y manejó el partido a su antojo, teniendo rentas de 3 y 4 goles. Poco a poco el trabajo de los jugadores permitió reducir distancias, aunque llegamos por debajo al descanso, las sensaciones habían mejorado.

La segunda mitad reflejó esa mejoría, poco a poco nos fuimos encontrado con nuestro juego, a base de paciencia conseguimos llevar el partido a nuestro terreno, pero no fue hasta los siete minutos finales que conseguimos plasmar ese dominio en el marcador.

Finalmente conseguimos los dos pinto a base de sufrir y trabajar, ante un rival que nos puso las cosas muy difíciles.

Samuel Rodríguez, entrenador del Segon Equip Masculí

Segon Equip Femení 25 – 25 H. Sant Quirze

Gran partit el viscut diumenge al pau, amb alternances i bon joc per ambdós equips. Baixes de darrera hora feien que jugadores juvenils reforcessin el segon equip, i el seu paper va ser clau en sumar un punt. Un punt que ens permet classificar-nos matemàticament per la segona fase, on esperen Esplugues, Santpedor i Agramunt, més un quart rival per definir.

El partit va ser igualadíssim. Primer temps on les avantatges van ser mínimes, i que va finalitzar amb 14 a 13 per les santboianes. La represa va començar de cara. Vam tancar la porteria i un parcial de 5 a 0 ens feia somiar amb el triomf.

Però unes pèrdues van permetre córrer les quiris i retallar fins al 20 a 18 als 45′.Tot i defensar bé en estàtic, algunes accions precipitades i dues exclusions un pèl rigoroses van traduir-se en un 22 a 23 preocupant.Els darrers minuts van ser viscuts amb intensitat, empatant les santboianes a 25 a manca de 30 segons. El marcador ja no es mouria.

La setmana vinent difícil desplaçament al camp de l’Esplais, rival que tot i la seva classificació, ens va fer suar molt a la primera volta.

Albert Ruart, entrenador del Segon Equip Femení

H. Bonanova 28 – 24 Juvenil Masculí

En la jornada del domingo tocaba visitar la pista del líder.

Desde el inicio vimos que nos enfrentábamos a un equipo muy sólido, la concentración y el buen hacer de los jugadores hizo que los primeros compases fueran igualados, hasta que el rival impuso sus fortalezas y provocó nuestros errores, sacando una ventaja de varios goles al descanso.

Las sensaciones eran positivas, solo hacia falta corregir pequeños detalles para aumentar el rendimiento, así fue, los primeros 20 minutos el equipo jugó el mejor balonmano de la temporada, tanto a nivel defensivo como ofensivo, estábamos jugando al límite, lo que provocó unos errores que un rival de esta calidad no perdona, tras empatar el marcador, aprovecharon nuestro bajón para cerrar el partido con un parcial de 3:0.

Seguramente el mejor partido de la temporada, pese a la derrota, jugamos al límite y ningún jugador se guardó nada.

Samuel Rodríguez, entrenador del Juvenil Masculí

H. Ribes 31 – 44 Cadet Masculí A

Empezamos el partido contra Ribes muy concentrados tanto en defensa como en ataque sin dejarles jugar y realizando muy buenas defensas acabando la primera parte 11-18 a favor nuestro.

Empezamos la segunda parte igual de bien incluso mejor. Ellos intentaron remontar subiendo a una tres tres pero les fue peor ya que encontramos buenas soluciones. Una muy buena defensa durante todo el partido y un muy buen ataque, nos hizo acabar mejor el partido 31-44 a nuestro favor.

Marc Casaus, jugador del Cadet Masculí A

Cadet Femení 33 – 33 H. Sant Joan Despí B

Es preveia un partit amb forces gols segons els primers compassos del partit i així va ser.

Un primer parcial posava per davant a les visitants. La nostra defensa no era prou consistent i es va notar.A mida que van anar passant els minuts, les nostres noies es van sobreposar i uns minuts molt bons en atac i una defensa més contundent, ens va fer tornar a entrar en el partit.

Marxàvem al descans 2 avall i tot per decidir.A la represa, va ser un continu d’alts i baixos al marcador, pel joc irregular dels dos equips. Vam saber aprofitar bé les exclusions i elles feien el mateix amb les nostres. Tram final de partit trepidant, amb parcial de 2 a 0 que deixava l’empat al marcador, gràcies a 2 grans accions defensives resoltes una a la contra i l’altra en un atac posicional ben trenat. Darrera pilota perduda per Sant Joan i sortida a la contra de les nostres noies, on la pilota no va entrar en un darrer llançament.

Grandíssima l’actitud de les nostres espartanes, remuntant el partit fins a 3 ocasions. Ens faltava sobreposar-nos a aquestes situacions i ho han après a fer. Dissabte, darrer partit de la primera volta i preparades per una segona on cada partit serà una final.

Jaume Ventura, entrenador del Cadet Femení

BM La Roca 18 – 31 Infantil Femení A

Primer partit de la segona fase després de l’aturada per carnestoltes. Les noies, que comencen segones pels punts arrossegats de la primera fase, van saber vèncer a les roqueroles en un partit on vam anar de menys a més.Els primers minuts van ser de tampteig, 5-6 als 10′, però unes anticipacions defensives ens van permetre córrer en les transicions i marxar de 7 al descans (9 a 16).A la represa les distàncies es van anar augmentant lentament fins arribar al màxim avantatge final.El proper rival serà Sant Quirze, dissabte al Pau.

Albert Ruart, entrenador del Infantil Femení A

Benjamí Mixt 9 – 7 CH Cornellà

Igualadíssim partit entre dos equips molt lluitadors. Els benjamins no paren de créixer en joc i en nombre! La propera setmana tanquem primera volta visitant el Gavà grana.


Si tens fotos/vídeos del partits, no dubtis en enviar-les a hcsantboi@gmail.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.