Cròniques del cap de setmana 7-8 de Març

¿No has pogut veure els partits d’aquest cap de setmana? Reviu els partits amb les cròniques fetes per el staff tècnic i jugadors.

Volvo Ronda 15 Primer Equip Masculí 32 – 29 CH Bordils B

Sacamos un partido adelante que se puso muy cuesta arriba. No acabamos de entrar bien del todo en el partido. Los ataques se imponían a las defensas, pero tras varios fallos de lanzamiento los visitantes aprovecharon para coger una pequeña renta, que poco a poco y siguiendo con nuestros fallos se fue aumentando hasta llegar al más 6 visitante que quedo en 5 de ventaja a la media parte. 14 a 19.

En la segunda ajustamos la defensa, apareció la porteria y poco a poco fuimos remontando el partido hasta colocarnos por arriba, a partir de ahí se siguió trabajando duro defensivamente y con gran cabeza en ataque. Final 32 a 29.

Gran remontada con un gran trabajo y una gran actitud. Seguimos!! Semana que viene fuera de casa vs Vilamajor.

Borja Rodríguez, jugador del Primer Equip Masculí

H. Rubí 24 – 24 Segon Equip Masculí

El partido se disputaba en una pista difícil donde el rival aprieta mucho. Desde el primer minuto el rival ha tenido las cosas claras, estirando mucho los ataques y bajando el ritmo ha controlado el partido a su antojos y siempre con pequeñas ventajas en el marcador. Por nuestra parte era un quiero y no puedo, se mezclaban buenas acciones con malas y así es muy difícil coger ritmo y competir a nuestro máximo nivel.

La segunda parte ha sido muy similar, el equipo ha dado un paso al frente para sobreponerse a diferentes situaciones, para evitar que el rival rompiera el partido de forma definitiva. Una serie de buenas defensas nos permitieron correr un par de veces que nos metieron en el partido, llegando al final con el 24:24, tras fallar el último lanzamiento del partido, después de trabajar bien la última posesión.

No ha sido nuestro mejor partido, pero todos los jugadores dieron la cara, nada que reprochar, si seguimos trabajando este punto será importante.

Samuel Rodríguez, entrenador del Segon Equip Masculí

H. Empordà 15 – 27 Segon Equip Femení

No les teniem totes en el desplaçament més llunyà del grup i més després de les dificultats que vam tenir a la primera volta amb l’Esplais, quan només vam fer 18 gols. Les moltes baixes ens deixaven amb només 6 jugadores disponibles, i és d’agrair l’esforç de les juveniles Sara, Lucia i Nuria, que tot i jugar a les 12 es van afegir a l’expedició.

El partit va ser irregular. Amb bons moments i estones de joc imprecís. Del 3 a 3 inicial, passàvem a un 4 a 10. Les empordaneses reduien a 3 però un bon final del primer temps es traduïa en un 8 a 16.

Les santboianes van sortir fortes a la segona, obrint ràpidament la diferència a més de deu gols.Dos punts més i 13 jornades sense perdre sumant 25 de 26.

La setmana vinent ens visita el Vendrell/Tarragona, fusió dels sèniors femenins d’ambdós clubs. Serà el darrer partit a casa de la primera fase.

Albert Ruart, entrenador del Segon Equip Femení

Cadet Femení 32 – 27 CEACA Tàrrega

Darrer partit de la primera volta, contra un rival que encara no ha puntuat en aquesta segona fase.

Vam començar molt fluixes en defensa, sense moviment, sense intensitat, sense aquelles ganes de ser un bloc defensiu compacte d’altres vegades. Els atacs si que eren resolts satisfactòriament de forma més O menys fàcil. Vam viure doncs de les errades de les rivals que van fer que marxéssim del marcador lo just per tenir un partit on no perillés el resultat. 17 – 13 reflexava el marcador al final del primer temps. 13 gols ja eren més dels que havien encaixat altres equips en tot el partit. Això deixava en evidència la clara falta d’intensitat defensiva.

A la represa més del mateix. Bons atacs, bones transicions, però continuàvem contagiades del ritme de les noies de Tàrrega, que van fer el seu partit sense mirar el marcador i amb un optimisme i una alegria envejables.Final del partit amb 32 a 27 i amb males sensacions que esperem que siguin dissipades aquesta setmana.

Remarcar l’honorable acció del preparador del Tàrrega, que va reconèixer un gol fantasma en contra d’elles i el l’àrbitre no havia apreciat. Àrbitre a qui també agraïm la seva rectificació. Aquestes accions són les que fan gran a un equip. Les nostres noies també van lluir un llaç lila per el dia de la dona, compromeses amb la lluita per la igualtat de gènere.

Jaume Ventura, entrenador del Cadet Femení

H. Ribes V. 22 – 33 Cadet Masculí B

Este fin de semana jugamos el primer partido de la segunda fase contra Ribes.

Empezamos el partido y en pocos minutos ya nos pusimos por delante con un pequeño colchón de 3 o 4 goles, llegando a doblar el marcador durante varios minutos, acabando la primera parte con un resultado de 9-17 a favor.

El comienzo de la segunda parte fue muy similar a como acabamos la primera, pero a los pocos minutos ellos empezaron a apretar que junto a nuestros momentos más débiles consiguieron reducir la diferencia a 4 goles. Tras un tiempo muerto solicitado por nuestro entrenador conseguimos remontar la situación hasta el final del partido, acabando con un resultado de 22-33.

Joan Conesa, jugador del Cadet Masculí B

Infantil Femení A 29 – 15 H. Sant Quirze A

Segon partit i segona victòria a la A2. Les noies de la Coope van fer un partit força complert on totes van aportar i on es van poder repartir minuts. El primer temps acabava amb avantatge local de 5 gols (14 a 9).

A la represa, vam tancar millor els forats en defensa i vam aconseguir córrer amb bones transicions. Lentament es va anar obrint el marcador fins al 29 a 15 final.Les infantils continuen segones a un punt del Sant Joan.

La setmana vinent nou rival, el BCN.

Albert Ruart, entrenador del Infantil Femení A

Si tens fotos/vídeos del partits, no dubtis en enviar-les a hcsantboi@gmail.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.