Sortejos de grups de la temporada 2019/2020

Aquesta setmana, s’han realitzat diversos sortejos relacionats amb la nova temporada esportiva 2019/2020.

El Primer Equip Mascul√≠ comen√ßar√† la seva quarta temporada a Lliga Catalana a casa enfront el Club Handbol Cardedeu, el cap de setmana del 29 de Setembre. Podeu consultar el calendari sencer al seg√ľent enlla√ß.

El Primer Equip Femen√≠ comen√ßar√† la seva quarta temporada a Lliga Catalana a casa enfront el CH Canovelles, el cap de setmana del 29 de Setembre. Podeu consultar el calendari sencer al seg√ľent enlla√ß.

El Segon Equip Mascul√≠, debutar√† el 6 d’Octubre, en la seva primera temporada a Tercera Catalana (grup A), a domicili del CH Martorell B. Podeu consultar el calendari sencer al seg√ľent enlla√ß.

El Segon Equip Femen√≠, iniciar√† la competici√≥ (grup B de la Segona Catalana), al camp del CH Terrassa, el cap de setmana del 6 d’Octubre. Podeu consultar el calendari sencer al seg√ľent enlla√ß.

El Juvenil Masculi, disputar√† la Fase de Classificaci√≥ a Lliga Catalana el cap de setmana del 15 de Setembre. Encuadrats al grup G, debutaran el divendres a domicili del H. Gav√†. El dissabte, tornaran a repetir fora de casa a Cerdanyola del Vall√©s. I, el diumenge, al Pau Gasol enfront el H. Sant Joan Desp√≠ A. Podeu consultar el calendari sencer al seg√ľent enlla√ß.

El Juvenil Femen√≠, disputar√† la Fase de Classificaci√≥ a Lliga Catalana el cap de setmana del 15 de Setembre. Encuadrats al grup D, comen√ßaran el divendres, enfrontant-se al CH Asc√≥, al Pau Gasol. Al seg√ľent dia, a casa contra CH Vilanova de Cam√≠. I, per finalitzar, visitar√† el camp del H. Ribes. Podeu consultar el calendari sencer al seg√ľent enlla√ß.

El Cadet Mascul√≠ A, disputar√† la Fase de Classificaci√≥ a Lliga Catalana el cap de setmana del 29 de Setembre. Encuadrats al grup C, disputaran els dos partits a casa, el divendres contra H. Esplugues A, i el dissabte contra Oar Gr√†cia Sabadell A. Podeu consultar el calendari sencer al seg√ľent enlla√ß.

El Infantil Mascul√≠ A, disputar√† la Fase de Classificaci√≥ a Lliga Catalana el cap de setmana del 29 de Setembre. Encuadrats al grup G, comen√ßaran el divendres a domicili del CH Canovelles. El dissabte, al Pau Gasol, enfront el Handbol Sant Qurize A, i el diumenge, a domicili del H. Gav√† A. Podeu consultar el calendari sencer al seg√ľent enlla√ß.

El Infantil Femen√≠ A, disputar√† la Fase de Classificaci√≥ a Lliga Catalana el cap de setmana del 29 de Setembre. Encuadrats al grup C, comen√ßaran el divendres, al Pau Gasol, enfront el CH Montbui. El dissabte, a domicili del HC Perell√≥. I, el diumenge, al Pau Gasol, contra el AEH Les Franqueses Verd. Podeu consultar el calendari sencer al seg√ľent enlla√ß.

Leave a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.