Sortejos de grups de la temporada 2019/2020

Aquesta setmana, s’han realitzat diversos sortejos relacionats amb la nova temporada esportiva 2019/2020.

El Primer Equip MasculĂ­ començarĂ  la seva quarta temporada a Lliga Catalana a casa enfront el Club Handbol Cardedeu, el cap de setmana del 29 de Setembre. Podeu consultar el calendari sencer al segĂŒent enllaç.

El Primer Equip FemenĂ­ començarĂ  la seva quarta temporada a Lliga Catalana a casa enfront el CH Canovelles, el cap de setmana del 29 de Setembre. Podeu consultar el calendari sencer al segĂŒent enllaç.

El Segon Equip MasculĂ­, debutarĂ  el 6 d’Octubre, en la seva primera temporada a Tercera Catalana (grup A), a domicili del CH Martorell B. Podeu consultar el calendari sencer al segĂŒent enllaç.

El Segon Equip FemenĂ­, iniciarĂ  la competiciĂł (grup B de la Segona Catalana), al camp del CH Terrassa, el cap de setmana del 6 d’Octubre. Podeu consultar el calendari sencer al segĂŒent enllaç.

El Juvenil Masculi, disputarĂ  la Fase de ClassificaciĂł a Lliga Catalana el cap de setmana del 15 de Setembre. Encuadrats al grup G, debutaran el divendres a domicili del H. GavĂ . El dissabte, tornaran a repetir fora de casa a Cerdanyola del VallĂ©s. I, el diumenge, al Pau Gasol enfront el H. Sant Joan DespĂ­ A. Podeu consultar el calendari sencer al segĂŒent enllaç.

El Juvenil FemenĂ­, disputarĂ  la Fase de ClassificaciĂł a Lliga Catalana el cap de setmana del 15 de Setembre. Encuadrats al grup D, començaran el divendres, enfrontant-se al CH AscĂł, al Pau Gasol. Al segĂŒent dia, a casa contra CH Vilanova de CamĂ­. I, per finalitzar, visitarĂ  el camp del H. Ribes. Podeu consultar el calendari sencer al segĂŒent enllaç.

El Cadet MasculĂ­ A, disputarĂ  la Fase de ClassificaciĂł a Lliga Catalana el cap de setmana del 29 de Setembre. Encuadrats al grup C, disputaran els dos partits a casa, el divendres contra H. Esplugues A, i el dissabte contra Oar GrĂ cia Sabadell A. Podeu consultar el calendari sencer al segĂŒent enllaç.

El Infantil MasculĂ­ A, disputarĂ  la Fase de ClassificaciĂł a Lliga Catalana el cap de setmana del 29 de Setembre. Encuadrats al grup G, començaran el divendres a domicili del CH Canovelles. El dissabte, al Pau Gasol, enfront el Handbol Sant Qurize A, i el diumenge, a domicili del H. GavĂ  A. Podeu consultar el calendari sencer al segĂŒent enllaç.

El Infantil FemenĂ­ A, disputarĂ  la Fase de ClassificaciĂł a Lliga Catalana el cap de setmana del 29 de Setembre. Encuadrats al grup C, començaran el divendres, al Pau Gasol, enfront el CH Montbui. El dissabte, a domicili del HC PerellĂł. I, el diumenge, al Pau Gasol, contra el AEH Les Franqueses Verd. Podeu consultar el calendari sencer al segĂŒent enllaç.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cĂłmo se procesan los datos de tus comentarios.