Sortejos de grups de la temporada 2019/2020

Aquesta setmana, s’han realitzat diversos sortejos relacionats amb la nova temporada esportiva 2019/2020.

El Primer Equip Masculí començarà la seva quarta temporada a Lliga Catalana a casa enfront el Club Handbol Cardedeu, el cap de setmana del 29 de Setembre. Podeu consultar el calendari sencer al següent enllaç.

El Primer Equip Femení començarà la seva quarta temporada a Lliga Catalana a casa enfront el CH Canovelles, el cap de setmana del 29 de Setembre. Podeu consultar el calendari sencer al següent enllaç.

El Segon Equip Masculí, debutarà el 6 d’Octubre, en la seva primera temporada a Tercera Catalana (grup A), a domicili del CH Martorell B. Podeu consultar el calendari sencer al següent enllaç.

El Segon Equip Femení, iniciarà la competició (grup B de la Segona Catalana), al camp del CH Terrassa, el cap de setmana del 6 d’Octubre. Podeu consultar el calendari sencer al següent enllaç.

El Juvenil Masculi, disputarà la Fase de Classificació a Lliga Catalana el cap de setmana del 15 de Setembre. Encuadrats al grup G, debutaran el divendres a domicili del H. Gavà. El dissabte, tornaran a repetir fora de casa a Cerdanyola del Vallés. I, el diumenge, al Pau Gasol enfront el H. Sant Joan Despí A. Podeu consultar el calendari sencer al següent enllaç.

El Juvenil Femení, disputarà la Fase de Classificació a Lliga Catalana el cap de setmana del 15 de Setembre. Encuadrats al grup D, començaran el divendres, enfrontant-se al CH Ascó, al Pau Gasol. Al següent dia, a casa contra CH Vilanova de Camí. I, per finalitzar, visitarà el camp del H. Ribes. Podeu consultar el calendari sencer al següent enllaç.

El Cadet Masculí A, disputarà la Fase de Classificació a Lliga Catalana el cap de setmana del 29 de Setembre. Encuadrats al grup C, disputaran els dos partits a casa, el divendres contra H. Esplugues A, i el dissabte contra Oar Gràcia Sabadell A. Podeu consultar el calendari sencer al següent enllaç.

El Infantil Masculí A, disputarà la Fase de Classificació a Lliga Catalana el cap de setmana del 29 de Setembre. Encuadrats al grup G, començaran el divendres a domicili del CH Canovelles. El dissabte, al Pau Gasol, enfront el Handbol Sant Qurize A, i el diumenge, a domicili del H. Gavà A. Podeu consultar el calendari sencer al següent enllaç.

El Infantil Femení A, disputarà la Fase de Classificació a Lliga Catalana el cap de setmana del 29 de Setembre. Encuadrats al grup C, començaran el divendres, al Pau Gasol, enfront el CH Montbui. El dissabte, a domicili del HC Perelló. I, el diumenge, al Pau Gasol, contra el AEH Les Franqueses Verd. Podeu consultar el calendari sencer al següent enllaç.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.