Participació dels nostres equips a la SanesCup ’19

El passat cap de setmana es va celebrar la SanesCup ’19 a Sant Esteve Sesrovires, torneig al que portem assistint des de fa molts anys.

Aquest any vam tenir 4 equips disputant la final del torneig: Juvenil Masculí, Juvenil Femení, Cadet Masculí i Cadet Femení.

El Juvenil Masculí va caure derrotat a la final per 15 a 20 enfront ValonmanoconV. Podeu veure les fotos de la final al següent enllaç.

El Juvenil Femení també va caure derrotat per 25 a 12 contra ValonmanoConV.

Diferent resultat va tenir el Cadet Masculí, l’únic dels nostres equips que va proclamar-se campió de la seva categoria, després de guanyar a ValonmanoConV per 22 a 14. Podeu veure les fotos de la final al següent enllaç.

Jan Morales va endur-se l’MVP.

El Cadet Femení, va perdre per 22 a 14 enfront ValonmanoConV. Podeu veure les fotos de la final al següent enllaç.

Resum de la resta de participants:

  • El Sènior Masculí va quedar en 5a posició. Fotos.
  • El Sènior Femení va quedar en 3a posició, després de caure a semifinals, enfront a les campiones, però guanyant el partit del 3r i 4t posició, Black Girls per 16-15. Fotos del partit. Més fotos.
  • El Cadet Masculí B va quedar en 7a posició. Fotos. Més Fotos.
  • El Infantil Masculí A va quedar en 3a posició, després de caura a semifinals, enfront als campions, peró guanyant el partit pel 3r i 4t lloc, al equip local per 9 a 16. Fotos.
  • El Infantil Masculí B va quedar en 8a posició. Fotos.
  • El Infantil Femení A va quedar en 4a posició, després de perdre d’un gol el partit pel 3r i 4t lloc, enfront el H. Onda.
  • El Infantil Femení B va quedar en 8a posició. Fotos.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.