Festes del Barri Ciutat Cooperativa-Molí Nou 2019

Aquest any, l’Handbol Cooperativa Sant Boi participarà de manera activa a les Festes de Barri Ciutat Cooperativa-Molí Nou, que tindran lloc del 21 al 24 de Juny.

Celebrarem el nostre I Torneig Handbol HCSB 4×4 Festes de Barri, el divendres 21 de juny de 17:30 a 20 hores, a la plaça Antoni Lara, al lloc conegut com “la jaula” i, durant tota la jornada, gaudirem de les activitats lúdiques i esportives que tenim preparades.

El torneig està dirigit a les categories alevins i infantils i podran ser equips masculins, femenins o mixtes.

Per participar-hi, caldrà inscriure’s, prèviament, mitjançant el següent formulari o omplint els fulls d’inscripció que trobaràs en el Casal de Barri de Ciutat Cooperativa – Molí Nou (carrer Pau Casals, 7).

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.