El Cadet Femení aconsegueix la segona plaça al Top4 de Primera Catalana

Cap de setmana intens el viscut a Igualada i on les noies van viure les dues cares de la moneda.

L’alegria del triomf a les semifinals, i l’amargor de la derrota en el darrer partit.

El que està clar és que aquestes noies han fet una temporada genial, superant les adversitats del setembre, i que s’han convertit en un gran equip.

I agrair, sincerament, l’escalf de totes les famílies que es van desplaçar a les comes per donar suport a les cadets. Una afició de 10.

Semifinal: Cadet Femení 27 – 23 CH Canovelles

Es preveia una semi duríssima. El rival és un equipaç, compensat i amb grans jugadores a totes les posicions.

Ens coneixiem de la primera fase del campionat, i van aconseguir la classificació en el top 4 en un final de lliga espectacular (6 de 6)

El primer temps va ser l’esperat. Màxima igualtat i rendes d’un gol que ens deixaven un empat a 11 al descans.

A la represa, les cadets van respondre al gol inicial de les grogues amb un parcial de 5 a 0 en 6 minuts, que ens donava or en un partit tan igualat.

Les del Vallès van apretar i es van apropar a un gol, 20 a 19, però la porteria es va fer petita i l’atac va tenir la serenor adient per gestionar molt bé els darrers minuts.

27 a 23, i a la final!!!

Final: H. Palautordera 32 – 27 Cadet Femení

Palau era el gran favorit. Primer del seu grup, es presentava al top 4 reforçat amb les jugadores de primer any del lliga. Altes, fortes i ràpides, promediaven 40 gols per partit.

Però les nostres van sortir endollades. Volien la final.

Primers minuts de tampteig, i després de tancar la defensa, vam saber jugar contra la seva defensa oberta. 13 a 16 al nostre favor era el marcador al descans, amb gol de falta directe.

El segon temps va girar la truita. En deu minuts perdiem l’avantatge i Palau es posava per davant.

Van augmentar la duresa defensiva i les exclusions patides van deixar molts espais a un equip que poseeix un gran ventall de solucions tècniques.

No vam donar el braç a tòrcer (26 a 25, 53′), amb una grada entregada, però els darrers minuts no es van traduir en l’esperada remuntada.

La nota negativa, les pressions i amenaces del cos tècnic de Palau envers les dues àrbitres, que no ens agradaria creure que fossin les causants del canvi de criteri en l’arbitratge.

Ara toca agafar aire, felicitar les noies, i preparar el passi a la nova temporada.