El Primer Equip Femení pendent d’un fil

El Primer Equip Femení va aconseguir l’ascens a Lliga Catalana a la temporada 2015/16, i a la segona temporada a la categoria van aconseguir la fita de classificar-se per a les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata.

Però, aquesta tercera temporada ha sigut un miratge de l’any passat, i les noies no han pogut retrobar-se fins a ben entrada la segona volta, on gràcies a l’orgull i a la garra de les nostres noies han estan ben a prop de salvar-se de les posicions de descens compensat.

Finalment, les nostres han finalitzat a la dècima posició, que ens deixa pendent d’un fil, i amb la mirada fixada a les fases d’ascens que jugaran CH Gavà i Handbol Pardinyes, el cap de setmana del 12 de Maig.

Per tal de salvar la categoria, un d’aquests dos equips haurà d’aconseguir l’ascens. O en última instància, que un dels dos equips que baixa de Divisió d’Honor Plata (OAR Gràcia o Associació Lleidatana) compri plaça per mantenir-se a la seva categoria.

Tenim un precedent en la nostra primera temporada a la màxima competició catalana, on vam quedar a la onzena posició i que feia presagiar el pitjor, però en aquella ocasió els dos equips que jugaven fases d’ascens van pujar de divisió, cosa que va salvar a les nostres.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.