El Primer Equip Mascul铆 aconsegueix la seva millor classificaci贸 a Lliga Catalana

La temporada 2015/2016, el nostre Primer Equip Mascul铆 va ser campi贸 de Primera Catalana, que li donava l’ascens a la m脿xima competici贸 catalana, Lliga Catalana. Per primera vegada a la hist貌ria del nostre club un equip s猫nior assolia aquesta fita, que perdura fins el dia d’avui.

Aquesta temporada va comen莽ar a una fluixa primera volta del nostre equip, per貌 a la segona volta van aconseguir remuntar el vol i al莽ar-se fins a una m茅s que merescuda sexta posici贸, la millor classificaci贸 del Primer Equip a Lliga Catalana.

Ha sigut una temporada hist貌rica, pero ja estem centrats en afrontar la Copa.

David Aguilar, entrenador del Primer Equip

Els nostres jugadors ja estan amb la mirada fixada en la Copa, que comen莽ar脿 a finals de mes.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende c贸mo se procesan los datos de tus comentarios.