El Primer Equip Masculí aconsegueix la seva millor classificació a Lliga Catalana

La temporada 2015/2016, el nostre Primer Equip Masculí va ser campió de Primera Catalana, que li donava l’ascens a la màxima competició catalana, Lliga Catalana. Per primera vegada a la història del nostre club un equip sènior assolia aquesta fita, que perdura fins el dia d’avui.

Aquesta temporada va començar a una fluixa primera volta del nostre equip, però a la segona volta van aconseguir remuntar el vol i alçar-se fins a una més que merescuda sexta posició, la millor classificació del Primer Equip a Lliga Catalana.

Ha sigut una temporada històrica, pero ja estem centrats en afrontar la Copa.

David Aguilar, entrenador del Primer Equip

Els nostres jugadors ja estan amb la mirada fixada en la Copa, que començarà a finals de mes.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.