Cròniques del cap de setmana 22-23 de Desembre

¿No has pogut veure els partits d’aquest cap de setmana? Reviu els partits amb les cròniques fetes per el staff tècnic i jugadors.

Barça A 49 – 27 Cadet Masculí A

En la primera parte hemos empezado casi sin defender, dejándoles tirar solos de nueve metros. En ataque hemos fallado muchos tiros y nos han hecho un parcial de 7 a 0. Según ha ido transcurriendo la primera parte, hemos ido marcando goles, pero nos faltaba actitud en defensa. Nos hemos ido al descanso con un 27 – 14.

En la segunda parte, hemos empezado a tocar un poco más en defensa, pero perdíamos muchas bolas en ataque y no replegábamos en los contraataques. Ha finalizado el partido con un resultado de 49 – 27.

A seguir luchando en los próximos partidos y a luchar por el top 8.

Mario Caballero, jugador del Cadet Masculí A

Cadet Femení 27 – 23 CH Canovelles

Gran partit per tancar la primera fase de 1a catalana.

El rival, d’altíssim nivell i jugadores molt tècniques es preveia complicat.

Però tot i les baixes de Sara, Paula, Nerea i Ainara, l’actitud dels primers minuts va ser per enmarcar.

El primer quart reflexava un 9 a 3, i l’anticipació defensiva i la fluidesa en atac continuaven.

La renda es va augmentar fins als 8 gols de marge, moment en que Malena va haver de demanar el canvi per un fort cop al canell. Les infantils Judith i Ariadna, i l’aportació d’Ainoa (que tornava després d’un esguinç), van permetre que el marge de gols no variés fins al descans: 16 a 9.

A la represa el joc va ser igualat, fins que dues errades seguides en atac van deixar el marcador en un apretat 20 a 17 faltant 16 minuts.

El temps mort i alguns reajustos van permetre recuperar la tranquilitat i els 7 gols de renda. La rotació dels darrers minuts van servir per donar descans a Lucia i Aroa, molt actives i eficaces en el partit.
27 a 23 final.

Destacar la feina de tot el colectiu, les aturades de Merche i el suport d’Aitana i les infantils.

La setmana vinent, sorteig de la segona fase.

Prebenjamí Mixte 12 – 4 Handbol Ribes Costerets

Darrer partit de la primera fase i nova victòria dels petits de la casa.

Amb un sol canvi, Pau, Pol, Luca, Marc, Gerard i Joel van fer un gran partit, aconseguir marcar gols tots ells.