Auditoria del Segell de Qualitat

El passat dimecres 12 de Desembre, l’Ajuntament de Sant Boi va fer entrega al Handbol Cooperativa Sant Boi del Segell de Qualitat. El club va passar l’auditoria amb molt bona nota, tot i que, la junta seguirà treballant per millorar el club, fins a arribar a la màxima puntuació possible.

Els membres de la Junta Directiva del club porten des de principis d’any assistint a conferencies ofertes per l’Ajuntament de Sant Boi i la consultora Atlas Sport, per tal de millorar aspectes estructurals, esportius i econòmics de l’entitat, entre d’altres.

I, com a colofó d’aquest curs, el passat més d’Octubre, es va fer una presentació davant la consultoria encarregada de l’auditoria, per tal de presentar el nostre projecte de club.

Moltes felicitats a tots els membres de la junta directiva per assolir aquest repte, i força pels que vindran.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.