Auditoria del Segell de Qualitat

El passat dimecres 12 de Desembre, l’Ajuntament de Sant Boi va fer entrega al Handbol Cooperativa Sant Boi del Segell de Qualitat. El club va passar l’auditoria amb molt bona nota, tot i que, la junta seguir脿 treballant per millorar el club, fins a arribar a la m脿xima puntuaci贸 possible.

Els membres de la Junta Directiva del club porten des de principis d’any assistint a conferencies ofertes per l’Ajuntament de Sant Boi i la consultora Atlas Sport, per tal de millorar aspectes estructurals, esportius i econ貌mics de l’entitat, entre d’altres.

I, com a colof贸 d’aquest curs, el passat m茅s d’Octubre, es va fer una presentaci贸 davant la consultoria encarregada de l’auditoria, per tal de presentar el nostre projecte de club.

Moltes felicitats a tots els membres de la junta directiva per assolir aquest repte, i for莽a pels que vindran.

Leave a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende c贸mo se procesan los datos de tus comentarios.