Presentació dels equips del club 2018

El passat divendres, 23 de Novembre, es va celebrar la ja habitual presentació dels equips del club, enguany, amb 24 equips. Abans de l’hora d’inici de la presentació, els passadissos del Pau Gasol, ja eren plens de gom a gom de jugadors.

La nit va començar amb la presentació de cadascun de tots els equips del club: des de les escoles on el club participa com activitat extraescolar, fins arribar als equips sènior, passant pels equips de jocs escolars i els de base federats, i els de veterans.

Un cop, tots els equips van ser presentats, era el torn del discurs de les autoritats, i finalment, es va fer la tradicional foto de familia.

Posteriorment, com l’any anterior i continuant amb la col·laboració amb DuetSports Pau Gasol, vam poder disfrutar d’una masterclass de Zumba, a càrrec de Jaume, monitor del gimnàs.

I, un cop finalitzats tots els actes, es va iniciar la festa HCSB, amb molta música i diversió, per grans i petits.

Des de l’Handbol Cooperativa Sant Boi, volem agrair a tots els assistents, als organitzadors de la presentació, als que van ajudar a muntar-la, a autoritats i a DuetSports, per fer una nit inigualable.Si tens fotos/vídeos de la presentació, no dubtis en enviar-les a hcsantboi@gmail.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.