Curs de Primers Auxilis

L’educació sanitària a l’esport es primordial i el nostre club està totalment compromès. Per això, el passat divendres es va celebrar un curs de primers auxilis per a delegats i entrenadors del nostre club, a càrrec de la jugadora del Sènior Femení B, Laura Contreras, infermera pediàtrica del Hospital Sant Joan de Déu, al qual hem d’agrair de proveir el curs amb tres ninots i un simulador de DEA.

El curs va durar dues hores i va tenir una part teòrica, on Laura va explicar les bases dels primers auxilis, i posteriorment, una part pràctica, on els «alumnes» van poder practicar tot l’ho après.

En les imatges podem veure com tots van passant per l’escenari, per a practicar la posició lateral de seguretat (PLS) i la reanimació cardiopulmonar básica (RCP) + DEA (desfibrilador extern automàtic).

Moltes gràcies a Laura, al HSJD i a tots els assistents!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.