Fases de Classificació a Lliga Catalana Infantil

Aquest passat cap de setmana els nostres equips infantils masculins i femenins va participar en les fases de Classificació a Lliga Catalana, i ho van fer amb la millor de les sorts, ja que ambdós s’han classificat.

En el cas del Infantil Femení, va fer una fase magistral al guanyar el tres partits i classificar-se per a Lliga Catalana. Va començar la fase amb victoria (19-25) a domicili del AEH Les Franqueses. Al següent partit, al Pau Gasol, van guanyar a Molins de Rei amb contundencia (33-5). I l’últim partit, a casa del PB Montmeló, les nostre noies també van guanyar (13-28).

En el cas del Infantil Masculí, les coses no van anar pitjor, ja que van fer un gran inici de fase i van aconseguir classificar-se com a segons de grup.

El primer partit, al Pau Gasol, van guanyar amb solvencia al BM La Roca (26-15). Al dia següent va tocar un llarg viatge fins a Palafrugell, però el nostre equipo va ser capaç de superar al Handbol Garbí (15-27). L’últim partit, al Pau Gasol, va començar bé pel nostre equip, pero finalment el Barça B, va aconseguir la victòria (19-21).

En paraules del seu entrenador, Marc Sanchez: «Tres partidos con una actitud muy buena del equipo y jugando como debemos. Una dinámica muy buena para empezar la temporada. Ahora toca pulir detalles y trabajar más que nunca.»

Moltes felicitats als Infantils Masculí i Femení, estem molt orgullosos de vosaltres!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.