Fases de Classificaci贸 a Lliga Catalana Infantil

Aquest passat cap de setmana els nostres equips infantils masculins i femenins va participar en les fases de Classificaci贸 a Lliga Catalana, i ho van fer amb la millor de les sorts, ja que ambd贸s s’han classificat.

En el cas del Infantil Femen铆, va fer una fase magistral al guanyar el tres partits i classificar-se per a Lliga Catalana. Va comen莽ar la fase amb victoria (19-25) a domicili del AEH Les Franqueses. Al seg眉ent partit, al Pau Gasol, van guanyar a Molins de Rei amb contundencia (33-5). I l’煤ltim partit, a casa del PB Montmel贸, les nostre noies tamb茅 van guanyar (13-28).

En el cas del Infantil Mascul铆, les coses no van anar pitjor, ja que van fer un gran inici de fase i van aconseguir classificar-se com a segons de grup.

El primer partit, al Pau Gasol, van guanyar amb solvencia al BM La Roca (26-15). Al dia seg眉ent va tocar un llarg viatge fins a Palafrugell, per貌 el nostre equipo va ser capa莽 de superar al Handbol Garb铆 (15-27). L’煤ltim partit, al Pau Gasol, va comen莽ar b茅 pel nostre equip, pero finalment el Bar莽a B, va aconseguir la vict貌ria (19-21).

En paraules del seu entrenador, Marc Sanchez: 芦Tres partidos con una actitud muy buena del equipo y jugando como debemos. Una din谩mica muy buena para empezar la temporada. Ahora toca pulir detalles y trabajar m谩s que nunca.禄

Moltes felicitats als Infantils Mascul铆 i Femen铆, estem molt orgullosos de vosaltres!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende c贸mo se procesan los datos de tus comentarios.