Fases de Classificaci贸 a Lliga Catalana Cadet

Aquest passat cap de setmana els nostres equips cadets mascul铆 i femen铆 van participar en les fases de Classificaci贸 a Lliga Catalana, amb resultat final distint per cadascun.

En el cas del Cadet Femen铆, tenia un grup dur, ja que li van tocar els dos equips de Granollers y ambd贸s partits al seu camp. Tot i aix貌, les noies van lluitar de valent, per貌 el primer partit amb el BM Granollers Sporting va caure del seu costat (21-15). Al seg眉ent partit les coses no van anar millor i van caure derrotades (30-23) amb el primer equip granoller铆. Les noies van finalitzar la fase en tercera posici贸 amb una c貌moda victoria enfront al CH Amposta al Pau Gasol.

En el cas del Cadet Mascul铆, les coses van ser diferents ja que van guanyar tots els partits de la fase, finalitzant en primera posici贸 del seu grup i aconseguint aix铆 la classificaci贸.

Aix铆, van comen莽ar la fase amb una victoria amb solvencia (40-28) al Pau Gasol enfront el CH Cerdanyola Verd. El segon partit tamb茅 el van guanyar amb contundencia (37-29) al Pau Gasol enfront el UEH Calella. I l’煤ltim partit havent-hi de treballar de valent, van aconseguir la victoria al camp del BM La Roca.

Moltes felicitats al Cadet Mascul铆, per la seva classificaci贸, i 脿nims al Cadet Femen铆, que estem segurs fareu una gran temporada.

Leave a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende c贸mo se procesan los datos de tus comentarios.