Fases de Classificació a Lliga Catalana Cadet

Aquest passat cap de setmana els nostres equips cadets masculí i femení van participar en les fases de Classificació a Lliga Catalana, amb resultat final distint per cadascun.

En el cas del Cadet Femení, tenia un grup dur, ja que li van tocar els dos equips de Granollers y ambdós partits al seu camp. Tot i això, les noies van lluitar de valent, però el primer partit amb el BM Granollers Sporting va caure del seu costat (21-15). Al següent partit les coses no van anar millor i van caure derrotades (30-23) amb el primer equip granollerí. Les noies van finalitzar la fase en tercera posició amb una còmoda victoria enfront al CH Amposta al Pau Gasol.

En el cas del Cadet Masculí, les coses van ser diferents ja que van guanyar tots els partits de la fase, finalitzant en primera posició del seu grup i aconseguint així la classificació.

Així, van començar la fase amb una victoria amb solvencia (40-28) al Pau Gasol enfront el CH Cerdanyola Verd. El segon partit també el van guanyar amb contundencia (37-29) al Pau Gasol enfront el UEH Calella. I l’últim partit havent-hi de treballar de valent, van aconseguir la victoria al camp del BM La Roca.

Moltes felicitats al Cadet Masculí, per la seva classificació, i ànims al Cadet Femení, que estem segurs fareu una gran temporada.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.