Sorteig Lligues 2018-2019

Durant la setmana passada es van sortejar tant lligues sènior com fases de clasificació a Lliga Catalana base.

Aquest any per visualitzar calendaris, resultats i classificacions cambia el Website a visitar, ja no serà necesari passar per la FCH sinò que anirà tot a través de la pàgina de la RFEBM.

Us fem un petit resum dels sortejos ja realitzas amb els enllaços directes a cada lliga o fase de classificació.

El S√®nior Mascul√≠ A continuar√† un any m√©s a Lliga Catalana, i ja s√≥n 3. El debut a casa de l’Handbol Gav√† A, el cap de semana del 30 de Setembre.

El S√®nior Mascul√≠ B assoleix aquest any el repte de pujar de categoria, amb la incorporaci√≥ de joves promeses del club provinents del Juvenil Mascul√≠. En el grup B, el debut ser√† al Pau Gasol enfront l’Handbol Fornells J√ļnior, el cap de setmana del 7 d’Octubre.

El S√®nior Femen√≠ A ha fet grans incorporacions per a tornar a estar amunt de la taula de classificaci√≥ de Lliga Catalana. El debut ser√† al Pau Gasol enfront l’Handbol Lleida Pardinyes Negre.

Aquest any tamb√© ens complau anunciar la creaci√≥ d’un S√®nior Femen√≠ B. Ens fa molt de goig arribar a tenir dos equips femenins, fent pal√®s el bon fer del nostre club en l’√†mbit femen√≠. En el grup D, el debut ser√† al Pau Gasol enfront al Tarragona HC, el cap de setmana del 14 d’Octubre (ja que el 7 d’Octubre l’equip t√© descans).

Enguany, tots els equips de base des de el Infantil fins al Juvenil tant masculí com femení, faràn fases de clasificació a Lliga Catalana.

El Juvenil Masculí jugarà el cap de setmana del 23 de Setembre, en el grup A, enfront La Salle Bonanova i Handbol Sant Cugat A al Pau Gasol, i a casa de Club Handbol Terrasa.

El Cadet Masculí jugarà el cap de setmana del 30 de Setembre, en el grup C, enfront CH Cerdanyola Verd i UEH Calella al Pau Gasol, i a casa de BM La Roca.

El Infantil Masculí jugarà el cap de setmana del 30 de Setembre, en el grup C, enfront BM La Roca i Barça B al Pau Gasol.

El Juvenil Femení jugarà el cap de setmana del 23 de Setembre, en el grup A, a casa de Handbol Esplugues Blau i Handbol Sant Joan Despí A.

El Cadet Femení jugarà el cap de setmana del 30 de Setembre, en el grup D, a casa del BM Granollers i BM Granollers Sporting.

El Infantil Femení jugarà el cap de setmana del 30 de Setembre, en el grup D, a casa del AEH Les Franqueses Verd, i enfront el CE Molins de Rei al Pau Gasol.

Leave a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.