Sorteig Lligues 2018-2019

Durant la setmana passada es van sortejar tant lligues sènior com fases de clasificació a Lliga Catalana base.

Aquest any per visualitzar calendaris, resultats i classificacions cambia el Website a visitar, ja no serà necesari passar per la FCH sinò que anirà tot a través de la pàgina de la RFEBM.

Us fem un petit resum dels sortejos ja realitzas amb els enllaços directes a cada lliga o fase de classificació.

El Sènior Masculí A continuarà un any més a Lliga Catalana, i ja són 3. El debut a casa de l’Handbol Gavà A, el cap de semana del 30 de Setembre.

El Sènior Masculí B assoleix aquest any el repte de pujar de categoria, amb la incorporació de joves promeses del club provinents del Juvenil Masculí. En el grup B, el debut serà al Pau Gasol enfront l’Handbol Fornells Júnior, el cap de setmana del 7 d’Octubre.

El Sènior Femení A ha fet grans incorporacions per a tornar a estar amunt de la taula de classificació de Lliga Catalana. El debut serà al Pau Gasol enfront l’Handbol Lleida Pardinyes Negre.

Aquest any també ens complau anunciar la creació d’un Sènior Femení B. Ens fa molt de goig arribar a tenir dos equips femenins, fent palès el bon fer del nostre club en l’àmbit femení. En el grup D, el debut serà al Pau Gasol enfront al Tarragona HC, el cap de setmana del 14 d’Octubre (ja que el 7 d’Octubre l’equip té descans).

Enguany, tots els equips de base des de el Infantil fins al Juvenil tant masculí com femení, faràn fases de clasificació a Lliga Catalana.

El Juvenil Masculí jugarà el cap de setmana del 23 de Setembre, en el grup A, enfront La Salle Bonanova i Handbol Sant Cugat A al Pau Gasol, i a casa de Club Handbol Terrasa.

El Cadet Masculí jugarà el cap de setmana del 30 de Setembre, en el grup C, enfront CH Cerdanyola Verd i UEH Calella al Pau Gasol, i a casa de BM La Roca.

El Infantil Masculí jugarà el cap de setmana del 30 de Setembre, en el grup C, enfront BM La Roca i Barça B al Pau Gasol.

El Juvenil Femení jugarà el cap de setmana del 23 de Setembre, en el grup A, a casa de Handbol Esplugues Blau i Handbol Sant Joan Despí A.

El Cadet Femení jugarà el cap de setmana del 30 de Setembre, en el grup D, a casa del BM Granollers i BM Granollers Sporting.

El Infantil Femení jugarà el cap de setmana del 30 de Setembre, en el grup D, a casa del AEH Les Franqueses Verd, i enfront el CE Molins de Rei al Pau Gasol.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.