Crònica SanesCup 2018

Ahir va acabar l’edició 2018 de la SanesCup amb la victòria a la final del nostre Sènior Masculí enfront el BM Essamay, per 22 a 21, proclamant-se així campió per primer cop.

Jonathan García va ser anomenat MVP del partit després de fer una gran final portant a l’equip a la victòria.

Podeu veure les fotos de la final, fetes per Carlos Torres al següent enllaç:

Destacar també el gran paper del nostre Infantil Masculí A que va aconseguir la segona plaça al caure derrotat a la final per Valonmano con V (22 a 16).

La resta d’equips masculins del club van quedar 3r el Juvenil Masculí, 5è el Cadet Masculí i 4t el Infantil Masculí B.

En el cas dels equips femenins, el Juvenil Femení va quedar 8è tot i jugar a una categoria superior, la de Senior Femení, per manca d’equips Juvenils. El Cadet Femení B va quedar 3r i el Cadet Femení A va quedar 4t. Les noies de l’Infantil Femení van acabar el torneig en cinquena posició.

Però, per sobre de totes les classificacions volem esmentar especialment el partit que van disputar els nostres Veterans contra jugadors de la base del club. Va ser tota una mostra de la gran familia que som, i com portem la nostra manera de fer club.

Amb aquest torneig es tanca la temporada 2017-2018, plena d’èxits per al nostre club, com la participació del nostre Sènior Femení a les fases d’Ascens a Divisió d’Honor Plata, la consecució dels títols Copa Federació per part del Juvenil Femení i del Infantil Masculí B, i el sotscampionat de la Copa Catalana del Infantil Masculí A.

Familia, us desitgem unes bones vacances, i agafeu forces que en poc més d’un mes ja hi tornem a la feina!

Si voleu veure o penjar fotos del torneig podeu utilizar el següent enllaç: https://plus.google.com/communities/112762950475326275676

També podeu veure més fotos fetes per Carlos Torres al següents enllaços:

Infantil Masculí

Cadet Masculí

Cadet Femení

Juvenil Masculí

Juvenil Femení

Sènior Masculí

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.