Cròniques del cap de setmana 17-18 de Abril

¿No has pogut veure els partits d’aquest cap de setmana? Reviu els partits amb les cròniques fetes per el staff tècnic i jugadors.

Handbol Garbí 26 – 27 Volvo Ronda 15 Primer Equip Masculí

No disposem de crònica d’aquest partit.

Segon Equip Femení 30 – 31 Handbol Sant Quirze

Derrota per la mínima en un partit igualat i on un parcial de 0 a 6 a mitjans de la primera part va ser massa pàjara per les nostres. Hi havia ganes de competir, però passar del 6-5 al 6-11 als 15′ va condicionar el nostre joc, en ocasions massa precipitat buscant nivellar el marcador. Al descans arribàvem dos abaix, i als deu minuts ja s’havia empatat. Però llavors va aparèixer el que va ser una constant al llarg dels segons trenta minuts: no ens vam posar per davant en el marcador.

La contundència defensiva rival va permetre que les vallesanes es mantinguessin sempre dins del partit. A les acaballes les exclusions van passar factura. Una nostra faltan cinc minuts va ser el preludi d’un 0 a 3 que va matar el partit.

La lluita i ilusió de la Coope va permetre apropar-nos a un, però ens va faltar una darrera bola per arribar a un empat que podria haver estat més just

Albert Ruart, entrenador del Segon Equip Femení

Juvenil Masculí A 28 – 19 Handbol Molins

Tocaba volver a competir tras la derrota frente a Granollers. El equipo tenía muchas ganas de volver a competir y más en un partido tan igualado.

El inicio fue complicado, nuestro ataque no estaba acertado y el rival se puso 0-2 y sin dejar de apretar y aprovechar nuestro errores, pro suerte la defensa y sobre todo la portería aguantaron el resultado evitando que el rival se escapara en el marcador. Tras un tiempo muerto el equipo reaccionó y empezamos a subir el nivel ofensivo que junto al buen hacer atrás nos permitieron llegar al descanso con empate a 11.

La segunda parte no sería sencilla, nosotros no estábamos bien y el rival sabía cómo hacernos daño. Pero una vez más estos jugadores nos dieron una lección, aparecieron cuando más se necesitaba y rompieron el partido a base de defender y trabajar los ataques. A falta de 10 minutos ya habíamos establecido una distancia de 4-5 goles que nos permitió llegar al final con tranquilidad y confianza.

Finalmente una muy buena segunda parte nos permitió ganar un partido mucho más ajustado de que refleja el marcador.

Samuel Rodríguez, ajudant de Sergi Cazalla l’entrenador del Juvenil Masculí A

CH Gava B 13 – 38 Juvenil Masculí B

Por fin el equipo odio volver a la competición, tras la suspensión de l liga tras la primera jornada. Los jugadores estaban ansiosos de escuchar el pitido inicial, al igual que nuestra afición, a la que echábamos de menos!

El partido empezó bien, nuestra defensa se impuso desde el inicio permitiendo realizar contraataques que abrirían una brecha a en el marcador.

El trabajar defensivo fue muy intenso, ningún jugador se relajó y las rotaciones permitieron a todos jugar y demostrar la ganas que tenia de volver a las pistas.

Cumplimos el objetivo de volver a jugar, hacer debutar a varios jugadores cadetes y disfrutar de la competición.

Partido muy serio tanto en defensa como en ataque, donde solo teníamos una obligación, volver a disfrutar jugado a balonmano.

Samuel Rodríguez, ajudant de Sergi Cazalla l’entrenador del Juvenil Masculí B

Juvenil Femení 25 – 16 Handbol Ribes

Primera victòria a la segona fase de lliga catalana i gran partit de les juvenils, sempre acompanyades per les cadets. Un partit de dues cares, una primera horrible, sense ambició ofensiva i dubtes al darrere i una segona amb els millors minuts fets fins ara.

Un temps mort als 13′ amb 1 a 4 al marcador va ser el punt d’inflexió que necessitàvem. La defensa es va fer forta i el joc ofensiu va trobar espais especialment a la segona línia. Les vermelles van remuntar i van marxar al descans dos gols amunt.

La represa va ser molt igualada en els primers minuts. Les ribetanes buscaven retallar distàncies, però les porteres van aparèixer i la renda es va mantenir estable. A les acaballes la distància va créixer fins a obtenir la major renda del partit.

Bona victòria davant un fort rival que dóna esperances per lluitar pel novè lloc de lliga.

Albert Ruart, entrenador del Juvenil Femení

Cadet Femení B 38 – 14 Handbol Sant Vicenç

No disposem de crònica d’aquest partit.

Esportiu Castelldefels 28 – 36 Infantil Masculí A

No disposem de crònica d’aquest partit.

Handbol Esplugues 21 – 38 Infantil Masculí B

No disposem de crònica d’aquest partit.

Handbol Santpedor 4 – 12 Benjamí

I per fi vam tornar a jugar. Tretze mesos després, els petits i petites del club van poder tornar a jugar a l’esport que tan els agrada. Debut del Xavi, el Matias, la Martina i la Paola, i victòria en els quatre quarts.

La colla del Benviure van fer un gran matx, digne de les ganes que tenien per competir. Ara però, toca esperar quinze dies fins al proper partit de lliga.


Si tens fotos/vídeos del partits, no dubtis en enviar-les a hcsantboi@gmail.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.