Sopar del Club 2019

Com cada any, us esperem al gran sopar que organitza el nostre club per celebrar la fi d’una temporada plena d’èxits, el sopar es celebrarà al restaurant Taula Casolana de Can Amat, a Sant Esteve Sesrovires, el dia 29 de Juny a partir de les 20:00 hores. Els preus son els següents (iva inclòs):

  • 27,50€ adults (socis/es HCSB).
  • 32,50€ adults (no socis/es).
  • 27,50 jugadors (a partir de 13 anys).
  • 18€ jugadors/menors (entre 3 i 12 anys).
  • gratuït per infants de 3 anys.

Aquests preus inclouen:

  • gran bufet lliure amb beguda ilimitada (refrescos, cervesa i vi), i café.
  • ball després del sopar

Les consumicions de després del sopar es pagaran a part, a la barra del saló de ball.

Les reserves es faran a través de la web del club, en el següent formulari. Un cop omplert el formulari us arribarà un correu electrònic amb la informació del preu a pagar i el compte bancari al que fer la transferència. Aquesta transferencia s’haurà de fer abans del 14 de Juny.

El club contractarà un autobús de 55 places amb sortida al CEM Pau Gasol a les 19:30 i tornada al CEM Pau Gasol, sortint a les 2:30 del restaurant, amb un preu de 10€ per persona. Per fer la reserva de plaça d’autobus, s’haurà de fer en el següent formulari. Els primers 55 inscrits rebràn un correu per confirmar la reserva de la plaça, la resta quedaràn apuntats a una llista d’espera, per si algú causa baixa, o hi ha suficients persones per contractar un segon autobús.

Per reservar taula de grup, cal parlar amb el delegat de cada equip, que farà un llistat per equip, i que el mateix delegat enviarà aquest llista a l’adreça soparclub@hcsbhandbol.com i s’intentarà acomodar els grups de la millor manera possible. A la porta del saló es penjarà la informació de la taula assignada.

Podeu utilitzar el mateix mail soparclub@hcsbhandbol.com per a qualsevol dubte que tingueu amb el procès de resreva/pagament.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.