Sopar del Club 2019

Com cada any, us esperem al gran sopar que organitza el nostre club per celebrar la fi d’una temporada plena d’√®xits, el sopar es celebrar√† al restaurant Taula Casolana de Can Amat, a Sant Esteve Sesrovires, el dia 29 de Juny a partir de les 20:00 hores. Els preus son els seg√ľents (iva incl√≤s):

  • 27,50‚ā¨ adults (socis/es HCSB).
  • 32,50‚ā¨ adults (no socis/es).
  • 27,50 jugadors (a partir de 13 anys).
  • 18‚ā¨ jugadors/menors (entre 3 i 12 anys).
  • gratu√Įt per infants de 3 anys.

Aquests preus inclouen:

  • gran bufet lliure amb beguda ilimitada (refrescos, cervesa i vi), i caf√©.
  • ball despr√©s del sopar

Les consumicions de després del sopar es pagaran a part, a la barra del saló de ball.

Les reserves es faran a trav√©s de la web del club, en el seg√ľent formulari. Un cop omplert el formulari us arribar√† un correu electr√≤nic amb la informaci√≥ del preu a pagar i el compte bancari al que fer la transfer√®ncia. Aquesta transferencia s’haur√† de fer abans del 14 de Juny.

El club contractar√† un autob√ļs de 55 places amb sortida al CEM Pau Gasol a les 19:30 i tornada al CEM Pau Gasol, sortint a les 2:30 del restaurant, amb un preu de 10‚ā¨ per persona. Per fer la reserva de pla√ßa d’autobus, s’haur√† de fer en el seg√ľent formulari. Els primers 55 inscrits rebr√†n un correu per confirmar la reserva de la pla√ßa, la resta quedar√†n apuntats a una llista d’espera, per si alg√ļ causa baixa, o hi ha suficients persones per contractar un segon autob√ļs.

Per reservar taula de grup, cal parlar amb el delegat de cada equip, que far√† un llistat per equip, i que el mateix delegat enviar√† aquest llista a l’adre√ßa soparclub@hcsbhandbol.com i s’intentar√† acomodar els grups de la millor manera possible. A la porta del sal√≥ es penjar√† la informaci√≥ de la taula assignada.

Podeu utilitzar el mateix mail soparclub@hcsbhandbol.com per a qualsevol dubte que tingueu amb el procès de resreva/pagament.

Leave a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.