Cròniques del cap de setmana 4-5 de Maig

¿No has pogut veure els partits d’aquest cap de setmana? Reviu els partits amb les cròniques fetes per el staff tècnic i jugadors.

Segon Equip Masculí 39 – 23 Handbol Banyoles

Último partido de liga que afrontamos con muchas ganas de cara a llegar de la mejor manera al #Top4.

El partido empezó a trompicones ya que no estábamos cómodos en ataque, y no encontrábamos buenas situaciones de lanzamiento, y defensivamente no tuvimos nuestra confianza y nivel habituales.

Abrimos la defensa y mediante buenas presiones robamos balones, y pudimos empezar a correr. Rompiendo así el partido, y empezar a abrir brecha en el marcador.

La segunda parte, el marcador ya estaba resuelto, y pudimos jugar sin presión y cómodos. Ajustamos la defensa y porteria y seguimos corriendo para acabar con una gran victoria, 39-23.

E. Castelldefels 23 – 33 Juvenil Femení

El 4 a 1 inicial no feia presagiar el millor. Desconnexió defensiva i precipitació al davant, però l’equip es va endollar.

Un gran parcial va permetre capgirar el marcador en deu minuts: 5 a 9; distància que es mantindria fins el 10 a 15 del descans.

Les vermelles sortien bé a la represa (+8), però un darrer cop d’efecte local retallava el marcador fins a un inquietant 20 a 24.

Els darrers minuts van ser prou bons. Les noies van seguir defensant a un bon nivell, amb la porteria endollada i l’atac valent.

La renda va seguir creixent fins la màxima distància, que es va reflectir en el 23 a 33 final.

Setmana vinent ens visita el Ribes, rival dur i que ens esperona per intentar la classificació per semifinals de copa catalunya.

CH Cardedeu Blanc 28 – 44 Cadet Masculí A

Empezamos fuertes el partido corriendo y defendiendo poco a poco nos fuimos de bastantes goles y al final quedamos la primera parte 12-28.

La segunda parte también empezamos fuertes pero a lo largo de la de esta, empezamos a fallar y perder muchas bolas, contagiandonos de ellos, que incluso siendo muy pocos efectivos, jugaron un poco mejor. Pero aún así ganamos 28-44.

Alex Fuentes, jugador del Cadet Masculí A

Cadet Femení 31 – 22 Handbol Sant Joan Despí

No podiem deixar sense partit el cap de setmana de descans previ al top 4.

I la millor opció era un rival de nivell, que aquesta temporada ha estat a Lliga. Agrair la seva presència en el que va ser un partit distret, amb estones de bon handbol, i amb ganes de que arribi el proper dissabte.

L’inici va ser igualat (5-5), fins que les vermelles van obrir forat amb un clar parcial que ens va permetre marxar de sis gols al descans. 18 a 12.

Després del pas per vestidors, el ritme va seguir igual. Les santboianes, amb continues rotacions, trancaven el partit marxant de 10 a manca de 14 minuts (26 a 16). Sant Joan retallava a sis, però un darrer esforç va permetre ampliar la renda fins al 31 a 22 final.

Bona actuació de les noies de la Coope, que tenen la mirada clavada en el top 4 de primera que es jugarà l’11 i 12 de maig.

Dissabte, a les 18, contra Canovelles. Força!

Cadet Masculí B 44 – 27 Handbol Santpedor Negre

Jugábamos en casa contra Santpedor, teníamos que ganar para dejar encarrilada la entrada al top 4 y lo conseguimos, dimos un golpe en la mesa ganando de 20.

El partido empezó con un ritmo vertiginoso, los goles entraban en las porterías de manera rápida y contundente, poco a poco el equipo contrario se iba cansando y el nuestro se crecía para acabar ganando la primera parte de 7.

La segunda empezó más lenta pero seguíamos mandando y dirigiendo la pelota donde queríamos, recortaron un par de goles para ponerse a 4 abajo y al final nos volvimos a ir en un partido que nos ha dado confianza para llegar lo más fuertes posible a los últimos partidos

Marc Hernández, jugador del Cadet Masculí B

Infantil Femení A 24 – 23 AEH Les Franqueses Verd

Partit vibrant i dels que fan afició disputat el divendres al Gasol.

Inici de partit molt intens pels dos equips, on les defenses manaven. La igualtat era màxima fins que un parell de pilotes perdudes i algun llençament errat, els va donar un aventatge de fins a +3 que vam reduir a 11 a 12 amb que vam marxar al descans.

La represa no ens va afavorir i no vam aprofitar la primera pilota per posar-nos amb empat.

A partir d’aquí, defensa reforçada i magnífica actuació a la porteria combinat amb encerts en atac, ens va donar el màxim aventatge del partit.

Tram final amb remuntada per part de l’equip visitant fins aconseguir un empat fruit del seu extrem esquerra i un parell d’imprecisions per part nostra.
La darrera pilota, però, la vam saber jugar amb el cap fred i vam aconseguir el gol que feia que els 2 punts es quedessin a la coope.

Grandiosa actitut de totes les nostres jugadores i capacitat de lluita. També destacar que comencem a entendre el treball de portar el ritme de partit!

CH Canovelles 26 – 11 Infantil Masculí B

Gran esfuerzos de los chavales de St.Boi en el partido contra los primeros del grupo.

Partido muy serio el que han planteado durante la primera parte. Debido al buen trabajo en ataque y la solidez defensiva, se vieron por delante en el marcador en los primeros minutos. Los locales tras un tiempo muerto, se despertaron y poco a poco fueron recortando distancias, y «fastidiando» las ocasiones de gol del equipo roji-negro. Llegando al descanso con un 12-08.

La segunda parte los locales siguieron con la misma dinámica del final de la primera, evitando que los de la Cope volvieran a coger el ritmo del partido y provocando errores tontos y precipitaciones.

El partido se cerró con un 26-11 a favor del equipo amarillo. Segunda parte para olvidar de los visitantes que, tenemos que seguir trabajando para terminar con la cabeza alta está dura segunda fase de competición.

Handbol Sant Joan Despí B 25 – 25 Infantil Femení B

Es presentava una eliminatòria complicada pels bons resultats fets per Sant Joan al seu grup.

La nostra defensa inicial ha incomodat seriosament el seu atac i no han pogut desplegar tot el seu joc. Els nostres atacs es succeïen amb gol rere gol i amb poques imprecisions. Una aturada de partit per causes alienes al joc, ens ha refredat una mica, però hem pogut marxar al descans amb un aventatge de 2 gols.

La represa no ens ha estat propicia, i el rival ha atacat amb massa comoditat i concessions per part nostra. S’han posat 1 gol amunt, i hem hagut de revolucionar la defensa, fent-la més compacta. A partir d’aquí, igualtat al marcador, successió de gols i darrer gol nostre que ens donava l’empat i deixa l’eliminatòria oberta per resoldre a territori Coope.