Cròniques del cap de setmana 9-10 de Març

¿No has pogut veure els partits d’aquest cap de setmana? Reviu els partits amb les cròniques fetes per el staff tècnic i jugadors.

CH Parets 27 – 30 Primer Equip Masculí

Partido adelantado de la jornada del fin de semana.

Los locales entraron mas enchufados conscientes de todo lo que se jugaban para salir del pozo. Y enseguida cogieron renta de 2/3 goles. Poco a poco nos fuimos centrando y metiendo en el partido y hacia el minuto 15 conseguimos igualar el marcador, que se mantendría así hasta la media parte, descanso 13-13.

En la segunda la cosa siguió por el mismo camino, bastante igualdad y un ritmo muy atascado hasta la mitad de la parte que por fin pudimos coger una renta de 2/3 goles que seria definitiva. Final 27-30.

El equipo sigue en muy buena dinámica y aprovecho para dar entrada y minutos a los jóvenes para que vayan cogiendo experiencia.

Próxima semana recibimos al Canovelles, gran partido vs un equipo situado con nosotros en la clasificación.

Juvenil Masculí 31 – 32 CE Molins de Rei

Partido que debía ser igualado durante 60 minutos. Pero nuestro inicio no fue el mejor y el rival en seguido consiguió una renta de 4 goles, que mantuvo durante toda la primera parte, nuestra defensa no terminaba de tener la contundencia necesaria en la categoría.

El equipo mejor en los últimos 20 minutos, con buenas acciones defensivas pero sin ser continuadas en el tiempo, los jugadores pelearon por apretar el marcador y lo consiguieron, estando a un gol en varias ocasiones, pero sin llegar a rematar la remontada, dando vida a un rival que no la necesitaba.

Seguiremos con la máxima ilusión y poniendo todo para mejorar como bloque hasta final de temporada.

Juvenil Femení 22 – 23 E. Castelldefels

Van volar els punts davant un rival directe amb un desenllaç injust.

La Coope va sortir concentrada i solvent en atac (4 a 1 i 6 a 3), però algun canvi forçat per molèsties va traduir-se en alguns atacs imprecisos.
Tres pilotes perdudes de manera gairebé seguida va servir per capgirar el marcador.

El segon temps començava amb un 10 a 12 en contra, i les idees clares per anar pel partit. Aconseguíem empatar a 16 i avançar.nos 18 a 17, però tres minuts de «pájara» ens van deixar un 18 a 21 difícil de remuntar. Tot i les baixes, les juvenils van treure força d’on no hi havia per aconseguir empatar a manca de 25 segons. L’atac groc va acabar en penalt amb el temps exhaurit. Patri va desviar el llançament des dels 7 metres, però un mal rebot va acabar per introduir la pilota un pam a dins de la línia.

Setmana vinent darrer partit de lliga al camp del Ribes.

BM Granollers Sp. 44 – 34 Cadet Masculí A

Empezamos el partido bastante flojos en defensa ya que no éramos capaces de pararlos en ataque estábamos bien pero fallamos bastantes tiros lo que nos hizo que se pusieran a 4.

En la segunda parte no mejoramos la defensa seguíamos con los mismos errores y no les podiamos parar, en ataque dejamos de fallar tantos tiros pero no conseguiamos meternos en el partido

Alex Navarro, jugador del Cadet Masculí A

Cadet Femení 30 – 25 CH Ascó B

Segona final seguida a casa en la lluita per accedir al top 4 de primera catalana i segon triomf de les cadets. Si fa 7 dies aconseguiem guanyar un gran equip com l’Oar, aquest diumenge vam poder superar un gran equip com l’Ascó B, únic equip que ens havia pogut esgarrapar un punt en la segona fase.

Va ser un gran partit. Minuts inicials de màxima igualtat, però un parcial de 7 a 1 va obrir distància en el marcador. Però les de la Ribera d’Ebre no afluixen mai.
Una recuperació defensiva quan atacàvem pel 17 a 9 va ser l’inici d’un parcial favorable per les verdes. Descans: 17 a 13.

El segon temps va iniciar com el primer. Moments d’igualtat que van precedir als millors moments de les santboianes. Anticipació defensiva i fluïdesa ofensiva van traduir-se en un 23 a 13 en el 46′. Però les ebrenques no van abaixar el cap. Uns atacs travats i alguna precipitació en el llançament va afavorir que el partit acabés en un definitiu 30 a 25.

15 punts de 16! La setmana vinent, al camp del Cardedeu.

Infantil Masculí B 34 – 10 CH Cardedeu

Partido muy serio del equipo Santboiano, dónde durante todo el partido han estado bien en defensa, y centrados y acertados en ataque, para conseguir los dos puntos. Ante un rival que aún sin bajar los brazos hasta el pitido final, no tuvo ninguna oportunidad de llevarse los dos puntos, debido al buen partido de los locales.

Infantil Femení B 35 – 25 CH Martorell

Un partido donde demostraron garra y con un resultado merecido. No hay que bajar la cabeza y hay que seguir trabajando.

CH Gavà 4 – 12 Prebenjamí Mixt

Nova victòria dels prebenjamins.

Bon partit dels més menuts, que tot i tenir un sol canvi per baixes per malaltia de darrera hora, van saber guanyar bé, marcant tots i sumant els quatre quarts. A seguir pulint!