Magic Line SJD 2019

La Magic Line és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants per mitjà d’un repte econòmic que s’ha d’assolir abans del dia de la caminada. Aquesta mobilització ciutadana està promoguda i organitzada per Sant Joan de Déu a Barcelona, Mallorca i València, i en favor de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Aquest dissabte, al Pau Gasol, hem fet un acte de participació solidària amb la Magic Line Barcelona que tindrà lloc el proper 24 de Febrer. En un estand situat al pavelló s’han pogut degustar pastissos casolans i ens enorgulleix dir que hem aconseguit 186,60€ de recaptació .

Moltes gràcies, tant a les persones que han fet els pastissos, com a totes les que han col·laborat econòmicament per tal d’aconseguir el repte econòmic de l’equip de la nostra jugadora del Sènior Femení, Laura Contreras, que participa com a treballadora de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.