Magic Line SJD 2019

La Magic Line √©s una caminada solid√†ria, per equips i no competitiva, que promou la implicaci√≥ dels equips participants per mitj√† d’un repte econ√≤mic que s’ha d’assolir abans del dia de la caminada. Aquesta mobilitzaci√≥ ciutadana est√† promoguda i organitzada per Sant Joan de D√©u a Barcelona, Mallorca i Val√®ncia, i en favor de les persones que es troben en situaci√≥ de vulnerabilitat.

Aquest dissabte, al Pau Gasol, hem fet un acte de participaci√≥ solid√†ria amb la Magic Line Barcelona que tindr√† lloc el proper 24 de Febrer. En un estand situat al pavell√≥ s’han pogut degustar pastissos casolans i ens enorgulleix dir que hem aconseguit 186,60‚ā¨ de recaptaci√≥ .

Moltes gr√†cies, tant a les persones que han fet els pastissos, com a totes les que han col¬∑laborat econ√≤micament per tal d’aconseguir el repte econ√≤mic de l’equip de la nostra jugadora del S√®nior Femen√≠, Laura Contreras, que participa com a treballadora de l’Hospital Sant Joan de D√©u.

Leave a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.