Sopar del Club 2023

Com cada any, us esperem al gran sopar que organitza el nostre club per celebrar la fi d’una temporada plena d’èxits, el sopar es celebrarà al restaurant Taula Casolana de Can Amat, a Sant Esteve Sesrovires, el dia 1 de Juliol a partir de les 19:30 hores. Els preus son els següents (iva inclòs):

  • 29,50€ adults (socis/es HCSB).
  • 34,50€ adults (no socis/es).
  • 29,50 jugadors (a partir de 13 anys).
  • 18€ jugadors/menors (entre 3 i 12 anys).
  • gratuït per infants de 3 anys.

Aquests preus inclouen:

  • gran bufet lliure amb beguda ilimitada (refrescos, cervesa i vi), i café.
  • ball després del sopar

Les consumicions de després del sopar es pagaran a part, a la barra del saló de ball (7€)

Les reserves es faran a través de la web del club, en el següent formulari. La reserva no serà efectiva fins fer la transferència al compte bancari del club (al formulari, trobareu tota la informació). Tant la inscripció com la transferència s’ha de fer amb data límit: 16 de Juny.

El club contractarà un autobús de 55 places amb sortida al CEM Pau Gasol a les 18:30 i tornada al CEM Pau Gasol, sortint a les 2:15 del restaurant, amb un preu de 10€ per persona. Per fer la reserva de plaça d’autobus, s’haurà d’omplir el següent formulari. Els primers 55 inscrits rebran un correu per confirmar la reserva de la plaça, la resta quedaràn apuntats a una llista d’espera, per si algú causa baixa, o hi ha suficients persones per contractar un segon autobús. La data límit per fer la reserva és el 16 de Juny.

Per reservar taula de grup, cal parlar amb el delegat de cada equip, que farà un llistat per equip, i que el mateix delegat enviarà aquest llista a l’adreça hcsbhandbol@gmail.com i s’intentarà acomodar els grups de la millor manera possible. A la porta del saló es penjarà la informació de la taula assignada.

Podeu utilitzar el mateix mail hcsbhandbol@gmail.com per a qualsevol dubte que tingueu amb el procès de reserva/pagament.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.