Descuento Global Financiero es converteix en patrocinador del club

Tenim nou patrocinador: Descuento Global Financiero.

És una empresa valenciana constituïda per professionals dels serveis financers i de la banca amb anys d’experiència a l’assessorament a empreses.

Amb un equip de treball altament qualificat, estan especialitzats en la cerca de solucions financeres per a PIMES i autònoms. Des de la seva creació, aposten per l’àmbit empresarial donant suport al finançament de circulant i la millora de la liquiditat perquè els empresaris puguin dedicar-se al que realment importa: el desenvolupament del seu negoci.

Compten amb una àmplia experiència en diferents sectors, especialment el de la construcció i derivats, transport, seguretat, logística, fusteria, retail i metal·lúrgica. La missió de DGF és donar suport a les PIMES espanyoles per contribuir a l’eficiència de l’economia i a la innovació financera.

Els seus valors corporatius es basen en la transparència, la fiabilitat i el rigor a l’hora de treballar de la mà de les empreses i autònoms i afavorir així la confiança i la fidelitat dels nostres clients. Des de DGF promouen la col·laboració i el treball en equip per aprofitar al màxim les seves capacitats i experiències i així assolir els objectius.

Així mateix, DGF basa les relacions amb els agents externs en els principis de la professionalitat i la transparència.

A més DGF donarà nom al següents equips: Infantil Masculí A i Aleví Femení.

Gràcies i benvinguts!!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.