Cròniques del cap de setmana 5-6 de Novembre

¿No has pogut veure els partits d’aquest cap de setmana? Reviu els partits amb les cròniques fetes per el staff tècnic i jugadors

Akaimoto primer equip masculí 45 – 29 Handbol Garbí

Gran partit del primer equip masculí per tancar la primera volta de lliga. El rival, vell conegut de la categoria, va crear molts problemes en els primers minuts del partit.

Tot i un 5 a 1 inicial, els de Palafrugell van nivellar rapidament el marcador empatant a 8, 10 i 12. Els retocs defensius van trobar recompensa en el nivell de joc Santboià, facilitant obrir una escletxa en el marcador al descans. 20 a 14.

No ens en podíem refiar. Sabíem que els primers minuts de la represa marcarien el revenir del partit, i tots els nois van sortir endollats.

L’avantatge anava creixent a cada parcial, i es va assolir no abaixar la intensitat en cap moment.

Tots els jugadors van aportar gol i van signar un 45 a 29 final que ens permet seguir com a líders del nostre grup.

La setmana vinent tenim derbi davant de l’handbol Gavà. Dissabte a les 17.45

Albert Ruart, entrenador del primer equip mascuí

Juvenil Femení 30 – 23 La Salle Montcada

Les juvenils tornaven a casa després de guanyar a Ascó fa quinze dies, i amb la incògnita de si tornaríem a trobar el ritme mostrat en el darrer partit.

Els primers minuts, però, no deixaven bones sensacions. Al minut 8 ens marcaven el 2 a 6 i ens quedàvem en inferioritat en patir la primera exclusió.

Semblava que el partit podria escapar.se, però les vermelles van reaccionar. La defensa començava a ser cosa colectiva i l’atac fluïa.

L’empenta local va traduir-se en l’empat a 14 al descans, i deixava l’escenari totalment obert per la represa.

I la represa va ser Santboiana. La porteria i la defensa van estar fermes, encaixant 9 gols, i l’atac va saber jugar amb paciència per seleccionar bé el llançament.

La diferència en el marcador va anar creixent lentament fins al 30 a 23 final, en el que va ser de nou un bon partit de la cooperativa, aquest cop a casa amb un grada que va animar en tot moment.

Amb el triomf davant la Salle ens posem quartes del grup de lliga.
La setmana vinent visitem el BCN Sants, dur rival que ja coneixem de la fase classificatòria.

Albert Ruart, entrenador del juvenil femení

Infantil Masculí A 46 – 16 CH Cardedeu

Volvemos a la rutina tras una semana sin partidos, esta vez contra Cardedeu, un nuevo rival.

Empieza el partido y conseguimos una gran ventaja gracias a la gran efectividad de ataque y el buen trabajo de la defensa, adquiriendo cada vez más separación en el luminoso. Tras unos pequeños errores en defensa y pérdidas de balón en ataque por una cierta confianza respecto al rival, este consigue anotar sus primeros goles, cosa que no supuso ningún tipo de amenaza llegando a la media parte con un resultado con mucha diferencia a nuestro favor.

La segunda parte continuó con la misma intensidad, lo cual aprovechamos para probar nuevas defensas y para que los chicos ocupasen posiciones poco habituales a las suyas, cerrando el partido con un marcador de 46-16.

Gran victoria y merecida gracias al gran trabajo e intensidad de los chicos en pista.

Jose Luis, delegat del Infantil Masculí A

Canonja 28 – 24 Infantil Masculí B

Hola!!
Después de una resaca agradable de la presentación de nuestro club..hoy nueva jornada liguera..volvemos a Tarragona!

Nuestro mister agrupa al grupo para dar unas instrucciones motivadoras!
Empieza el partido! Los Rojos están a tope! Van a todas..el equipo está fino! Bravo chavales muy bien seguir así
Aunque poco a poco van perdiendo fuelle..
Primera parte vamos por debajo en 5 goles..
La segunda parte se empieza con muy buena actitud
Los chavales se los están merendando! Y el mister está contento con la actuación del equipo!
Muchas jugadas por el centro y bandas hacen que nos pongamos a 2 por debajo! Así es!!!!seguir así
El público estába enchufado! COOOPEEE COOOPEEE!
Al final unos cuantos
contraataques de los rivales se ponen por encima..y final!
28-24
Hoy se a jugado muy bien
BRAVO COPE!
Hasta la próxima semana!chao!

Sergio, delegat del Infantil Masculí B

Handbol Esplugues 12 – 4 Aleví Negre

Primer partit que l’equip juga en diumenge i ben d’hora a les 9 del matí.

Comencen la xerrada tècnica els entrenadors definint les línees defensives i d’atac, demanant intensitat i actitud davant del rival.

Una vegada iniciat ens ha costat entrar al partit, amb problemes de posició, amb falta d’encert davant la porteria contrària i amb els anims minvant ràpidament davant dels gols del rival.

Partit perdut… Crec que amb molt potencial de millora que ens permetrà redreçar el camí.