El Cadet Femení jugarà a Primera Catalana

Aquest cap de setmana 16, 17 i 18 de Setembre, el nostre equip Cadet Femení ha disputat les fases que donen accés a Lliga Catalana. A continuació, us detallem cada partit:

Handbol Sabadell – HCSB

En el primer partit de les fases a Lliga, les cadets femenines van fer una primera part on el marcador anava pujant punt a punt, però al final de la primera part, un parell de jugades favorables al Sabadell van fer que és desmarqués.

La segona part, va ser la remontada del Sabadell, que va desembocar en la victòria del partit per part d'elles.

Tot i les dificultats, les cadets femenines jugaran de la millor manera que poden i saben per gaudir, demostrant responsabilitat a la lliga.

Ànims campiones, estem amb vosaltres!!

Handbol Amposta – HCSB

El partit ha començat amb molta força per part del nostre equip. Ha sigut una primera part molt renyida i on hi havia poca diferència de marcador, guanyant l'Amposta.

La segona part el nostre equip ha baixat els ànims i el ritme, i ha sigut el gran marcador per part de l'Amposta.

La nostra gran entrenadora ha lluitat pel resultat, gràcies Aida per la teva implicació i lluita.Estem super orgulloses i orgullosos de la gran tasca feta amb elles, junt amb el "Pollo". Els heu d'ensenyar moltes coses al nostre equip de cadetes femení. I la derrota no ens ha d'enfonsar, sinó fer créixer a l'equip. Felicitem a l'Amposta pel seu èxit.

HCSB – Handbol Vilanova

Darrer partit de fases a Lliga entre la Cooperativa i el Vilanova.

Dos equips que venien de perdre els seus dos compromisos previs, però que ens han ofert un matx entretingut i emocionant.

El primer temps ha estat clarament local.
Bona defensa, transició ràpida i calma en atac han permès les noies d'Aida i Dani marxar en el marcador de fins a 8 gols al descans.

A la represa les blaves han apretat a nivell defensiu i han anat retallant gols. Les vermelles resistien amb 4/5 gols d'avantatge, però en els darrers instants s'ha reduït el marge.

Hem entrat al darrer minut amb una renda de dos gols a favors de la coope, suficient per poder mantenir el marcador a favor i sumar el primer triomf de la temporada.

25-24 final, i ara a pensar en primera catalana.

A seguir treballant, noies!!!

Agrair l’esforç de totes les jugadores i families en aquestos 3 dies, aquesta temporada lluitarem a Primera Catalana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.