Akaimoto, patrocinador principal de la Coope

Akaimoto i Handbol Cooperativa Sant Boi signen un acord de patrocini amb una duració de 3 anys.

Akaimoto, que forma part del Grup Movento, dona servei des del 2021 a Sant Boi de Llobregat amb unes instal•lacions on hi han més de vuitanta motos en exposició on destaquen les últimes novetats d’Honda.

Akaimoto estarà present en totes les activitats esportives que organitzi el Club durant el periode de l’acord de diverses maneres. Podem avançar que Akaimoto donarà nom als primers equips sèniors, tant el masculí com el femení.

A l’acte de signatura han estat presents el gerent d’Akaimoto, el senyor Jorge Carrillo i el president de l’HCSB el senyor Albert Ruart.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.