El Cadet Masculí B aconsegueix el títol de Segona Catalana

El passat cap de setmana 4-5 de Juny, es va celebrar el Top-4 de Segona Catalana Cadet Masculina al CEM Pau Gasol entre els equips Handbol Sant Joan Despí, Handbol Sant Quirze, Safa Horta, i Handbol Cooperativa Sant Boi.

El dissabte va començar amb la primera semifinal entre Handbol Sant Joan Despí i Handbol Sant Quirze. L’equip vermell-i-blanc va impostar-se a la primera part per 11 a 9. I a la segona part van sortir endollats, i ràpidament van trencar el partit, aconseguint una diferència de 10 gols, però els kiris van aconseguir apropar-se al marcador, amb una bona defensa oberta, fins arribar al 32-31. Però l’últim atac del partit va ser per Sant Joan que van saber aguantar la pilota, fins a 2 segons del final del partit, on el Sant Quirze ja no va tenir temps ni de llençar a porteria. Aíxi doncs el Sant Joan es convertiria en el primer classificat de la final.

La segona semifinal on s’enfrontaven els nostres amb Safa Horta. L’equip local va imposar-se durant grant tota la primera meitat, arribant a una diferència de 5 gols. Però l’equip hortenc va aconseguir retallar el marcador, arribant amb 19-17 al marcador a la mitja part. A la repressa, el Safa Horta va apretar al equip local, i va aconseguir posar-se per davant del marcador. Però l’equip local va tornar a agafar embranzida i tornar a arribar a una diferència de 5 gols, el Safa Horta no es rendiria mai al partit i vam arribar al final amb 39-38 i el Safa Horta amb pilota. Per sort, per la Coope no van poder marcar i va classificar-se per la final.

El partit per el tercer i quart lloc se’l va endur el Handbol Sant Quirze. La primera meitat va ser totalment igualada. Però la repressa del partit, el Handbol Sant Quirze va ser capaç d’aconseguir trencar el partit, i aconseguir el triomf per 25-33.

La final va ser la somiada pels espectadors del nostre esport, un partit totalment igualat amb rendes curtes pels dos equips i pròrroga. Un bon inici del porter de Sant Joan va fer que el marcador reflectís un 0-3 inicial, però poc a poc la Coope va poder ficar-se el partit i arribar a empatar-lo 7-7. Però un altre cop l’equip del Sant Joan va imposar-se i arribar a la mitja part amb un 12-15. L’equip vermell-i-blanc va sortir més endollat a la segon part i aconseguia el 12-17, però la Coope va despertar i va poder ficar un 18-17. D’aquí al final del partit va ser totalment igualat com reflectia el marcador 25-25 al final del partit.

La primera part de la pròrroga va ser igualada acabant 27-26 per la Coope, però a al repressa l’equip local empentat per la màgnifica afició que omplia la graderia del Pau Gasol, va aconseguir un parcial definitiu, per arribar al final del partit amb 34-29.

Classificació Top4 Cadet Masculí Segona Catalana:

  • Handbol Cooperativa Sant Boi
  • Handbol Sant Joan Despí
  • Handbol Sant Quirze
  • Safa Horta

Felicitats a tots els jugadors del Cadet Masculí i el cos tècnic, en especial a Izan Galan, l’entrenador més jove en guanyar un títol al nostre Club. #Galaneta

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.