El Segon Equip Masculí jugarà la fase de permanència de Segona Catalana

El segon Equip Masculí ha finalitzat la primera fase en un molt meritori 6è lloc en la seva primera temporada a Segona Catalana, després d’haver aconseguit dos ascensos de categoria consecutius.

No obstant, en aquesta primera fase de Segona Catalana els quatre primers passaven a la Fase pel títol i la resta a una fase de permanència. I els nostres s’han quedat a només 4 punts d’aconseguir el passi a la Fase pel títol, després de guanyar al primer i tercer classificat aquest passat cap de setmana.

A la fase de permanència consta de tres grups, on l’últim classificat de cada grup descendeix directament a Tercera Catalana, i els penúltims classificats jugaran un triangular per a decidir l’últim equip que descendeix.

El nostre equip jugarà al grup C de la fase de permanència contra: Handbol Gavà B, Handbol Sant Cugat C, Handbol Garbí B, CE Tortosa i CH Vilamajor B.

El primer partit serà a casa enfront del Handbol Sant Cugat C, el dissabte 12. a les 18:00. Em d’omplir el Pau Gasol i animar-los.

Molta sort i a per totes!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.