Avís Legal

  • Propietat intel¬∑lectual: Els textos, imatges, logos, signes distintius, sons, animacions, v√≠deos i resta de continguts inclosos a la web s√≥n propietat del CLUB, que en disposa al seu cas del dret d’√ļs i explotaci√≥ i, en tal sentit, es converteixen en obres protegides per la legislaci√≥ aplicable en mat√®ria de propietat intel¬∑lectual. Per aquesta ra√≥, queda terminantment prohibida l’explotaci√≥ total o parcial de qualssevol dels continguts que apareixen a la web del HCSB, aix√≠ com la c√≤pia, reproducci√≥, adaptaci√≥, modificaci√≥ o transformaci√≥ dels continguts de la web si no √©s amb la pr√®via aprovaci√≥ del CLUB, que, en tot cas, haur√† de ser expressa i per escrit.

  • Pol√≠tica de privacitat. Protecci√≥ de dades de car√†cter personal: L’Usuari podr√† remetre al Club HCSB les seves dades de car√†cter personal a trav√©s dels diferents formularis que a aquest efecte apareixen incorporats a la p√†gina web. Els formularis incorporen la corresponent pol√≠tica de privacitat on se l’informar√† del tractament de les seves dades de car√†cter personal, les finalitats del tractament, com exercir els seus drets, etc.

  • Consultes: Per a qualsevol suggeriment, consulta, queixa o reclamaci√≥, l’usuari pot adre√ßar-se al Club HCSB, a trav√©s de l’Oficina d’atenci√≥ del Club (https://hcsbhandbol.com/oficina-atencio-club/), els dilluns de 19 a 20 h.

  • Galetes: Per millorar i facilitar la navegaci√≥, el web www.hcsbhandbol.com utilitza dispositius d’implantaci√≥ de galetes i d’emmagatzematge d’IP. La galeta √©s un fitxer que es diposita a l’equip utilitzat per l’usuari, l’√ļnic objectiu del qual √©s simplificar la navegaci√≥ per la web.