Av铆s Legal

  • Propietat intel路lectual: Els textos, imatges, logos, signes distintius, sons, animacions, v铆deos i resta de continguts inclosos a la web s贸n propietat del CLUB, que en disposa al seu cas del dret d’煤s i explotaci贸 i, en tal sentit, es converteixen en obres protegides per la legislaci贸 aplicable en mat猫ria de propietat intel路lectual. Per aquesta ra贸, queda terminantment prohibida l’explotaci贸 total o parcial de qualssevol dels continguts que apareixen a la web del HCSB, aix铆 com la c貌pia, reproducci贸, adaptaci贸, modificaci贸 o transformaci贸 dels continguts de la web si no 茅s amb la pr猫via aprovaci贸 del CLUB, que, en tot cas, haur脿 de ser expressa i per escrit.

  • Pol铆tica de privacitat. Protecci贸 de dades de car脿cter personal: L’Usuari podr脿 remetre al Club HCSB les seves dades de car脿cter personal a trav茅s dels diferents formularis que a aquest efecte apareixen incorporats a la p脿gina web. Els formularis incorporen la corresponent pol铆tica de privacitat on se l’informar脿 del tractament de les seves dades de car脿cter personal, les finalitats del tractament, com exercir els seus drets, etc.

  • Consultes: Per a qualsevol suggeriment, consulta, queixa o reclamaci贸, l’usuari pot adre莽ar-se al Club HCSB, a trav茅s de l’Oficina d’atenci贸 del Club (https://hcsbhandbol.com/oficina-atencio-club/), els dilluns de 19 a 20 h.

  • Galetes: Per millorar i facilitar la navegaci贸, el web www.hcsbhandbol.com utilitza dispositius d’implantaci贸 de galetes i d’emmagatzematge d’IP. La galeta 茅s un fitxer que es diposita a l’equip utilitzat per l’usuari, l’煤nic objectiu del qual 茅s simplificar la navegaci贸 per la web.