Avís Legal

  • Propietat intel·lectual: Els textos, imatges, logos, signes distintius, sons, animacions, vídeos i resta de continguts inclosos a la web són propietat del CLUB, que en disposa al seu cas del dret d’ús i explotació i, en tal sentit, es converteixen en obres protegides per la legislació aplicable en matèria de propietat intel·lectual. Per aquesta raó, queda terminantment prohibida l’explotació total o parcial de qualssevol dels continguts que apareixen a la web del HCSB, així com la còpia, reproducció, adaptació, modificació o transformació dels continguts de la web si no és amb la prèvia aprovació del CLUB, que, en tot cas, haurà de ser expressa i per escrit.

  • Política de privacitat. Protecció de dades de caràcter personal: L’Usuari podrà remetre al Club HCSB les seves dades de caràcter personal a través dels diferents formularis que a aquest efecte apareixen incorporats a la pàgina web. Els formularis incorporen la corresponent política de privacitat on se l’informarà del tractament de les seves dades de caràcter personal, les finalitats del tractament, com exercir els seus drets, etc.

  • Consultes: Per a qualsevol suggeriment, consulta, queixa o reclamació, l’usuari pot adreçar-se al Club HCSB, a través de l’Oficina d’atenció del Club (https://hcsbhandbol.com/oficina-atencio-club/), els dilluns de 19 a 20 h.

  • Galetes: Per millorar i facilitar la navegació, el web www.hcsbhandbol.com utilitza dispositius d’implantació de galetes i d’emmagatzematge d’IP. La galeta és un fitxer que es diposita a l’equip utilitzat per l’usuari, l’únic objectiu del qual és simplificar la navegació per la web.